Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neznam sta ce reci ovo genocidno prase za bijeljinske djamije sto im smeta ezan.
Cilj budmira je bio da ne prode BiH u NATO. Jednostavno se to vidi zapadnjaci su se sastali i skontali hajmo im malo muha podrep pa ce se oni gicat i obadat i onda nema primanja u nato a eto ima Albanije u NATU a zna se da su albanci mnogo veci vjerski fanatici od bosanaca ne od katolika a praoslavci su samo u praznoj prici vjenici znaci vjerski faktor nije igro nikakvu ulogu.
KAO GICKO-PRASIC,NEDAJ MI BOZE
Vidim ovde po komentarima da je pojedincima opet stalo do rata.Moracu da vas razocaram.Ameika i EU to trenutno ne zele kao 92.Kad im bude trebalo zakuace oni opet.Bar je to na ovim prostorima lako.
ma nek si ti krupan ko svinja pa nek ide sve u pm
Svi ste vi jaki ovde na internetu.A kada bi se sutra opet zaratilo nebi vas nigdje bilo..
ja bih sad potpisao ovo sto kaze ovaj ivanic, ali da li on to zaista misli..? pa to govori i dodik i spiric, a od 25 zakona krucijalnih za napredak BiH, 24 su oborili srpski lider koji sjede u drzavnim foteljama i primaju platu koju nisu zasluzili, jer umjesto da drzavu vode ka naprijed, oni je vode u propast, zajedno sa onim nasim, a ako je ovi nasi politicari nebudu mogli odbranit, ima ko moze... to bi trebali znat oni koji su je napali \'92. godine...
treba bagru otjerati i postaviti nove mladelidere,a ove papke sve na goli otok ,objediniti Bosnu i Hercegovinu u jednu drzavu i nikakvih federacija i rs ,tada se moze nesto da postigne a ovako jos malo i bicemo najsiromasnija drzava svijeta sa najbogatijim politicarima.
\"Prema njegovim riječima, dok se to ne shvati, dok god se budu ratni ciljevi pokušavali ostvariti u novom vremenu, neće biti nikakvog napretka.\" lijepo onda odustanete od plana pravljenja jednonacionalne srpske države u BiH i nastavka etničkog čišćenja kroz neomogućavanje povratka i mirna Bosna. Ovi naši mudžosi koji su sanjali neki pašaluk u Bosni ionako su davno prnuli u čabar tako da imamo win-win situaciju. Simple as that
Kad citam tvoje komentare po ovom portalu mogu zakljuciti da ni tvoja inteligencija nije bas na visokom nivou.
Od tri komentara, ne znas koji je gluplji!!! Sa ovakvim stanovnicima, ne bojte se za buducnost!!!
Vas sve smijeniti,,to bi bila najkrupnija i najbolja promjena u Bosni i Hercegovini i dok se to nedogodi nema srece u ovoj zemlji.
Krupne politicke elite sebi cuvaju dobre i krupne fotelje i mindere...pljacka na sve strane u licnu korist a i entitetske srbske fasisticke hegemonije...spiric je taj koji drzi krvave konopce koji stvaraju KOLAPS i agoniju drzave i naroda,naravno da tim koncima upravlja i diriguje krvavi beograd s fasistoidnim tadicem i jeremicem! BiH4EVER:
vidite , povlacenje bosnjaka sa nekih teritorija bih je bilo plansko. mi smo djeca ove zemlje i znamo kako ona dise za razliku od ovih junaca koji su stvarno jadni. voda dolazi ,voda dolazi da napoji svetu zemlju nasu alah emanet!