Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pratim vec duze vrijeme ovaj Krug 99 i nikada nista pametno nisam cuo vise od price koje moje komsinice pricaju, samo neke stare i ofucane fraze u kojima nema kraja i gdje niko nije kriv, onaj Kostic je izmislio svijet za vas
Dok Hrvati ne shvate,svi do jednog, da je BiH njihova drzava, a ne Hrvatska , Bošnjaci im ne trebaju vjerivati i treba da u vlasti ucestvuju taman kako se ponasaju. Rade za Hrvatsku , a hrani ih BiH.
pa profesore kad je Bosna bila sigurna barem to znamo
Skup seratora...
Obicne guzonje.. dodju ovako na kahvu i rahat lokum da bacaju suplju
ovi kad se okupe iz naftalina da te bog sacuva, pa sve je suplja a niko nista neradi...dokle
poslije Sebijine autanazije petokolonaša:sdp, sbb, df, njihove stranke, gs, ...., adil je odmah potrč'o da dovede šanku kako bi demantovao direktoricu, zašto ovaj hudnjak poslije hašnjenja prvih ljudi federalnog MUPA nije postavio temu sa ovim slučajem??
Zanimljivo je da se primjećuje napad na tužiteljstvo i sudstvo, na OSA-u, ali ne i na temelje BiH koji se podrivaju oduzimanjem prava jednom konstitutivnom narodu da sam sebi bira predstavnike u strukturama zajedničke vlasti unatoč odlukama Ustavnog suda Bih.
Tu kvaku su vam smislili Amerikanci u Washingtonu i Daytonu. Oni su Federaciju BiH namijenili Bošnjacima jer je to bio minimum minimuma prema narodu kojem su obećali zaštitu i cjelovitu BiH. Tudjman je Amerikancima radio iza ledja formiranjem HRHB. Amerikanci su to shvatili kao izdaju i stvorili u Daytonu bošnjački i srpski entitet!
Njaveci rusitelji BIH su Dodik, Cvijanovic i Covic. Dok god oni zagovaraju pilitiku podjele napretka u BIH nem. Tuzilastvo i Sud u normlanim zemljama bi uhapsilo sve koji rade protiv drzave davno...