Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prema Klixovoj nedavnoj anketi oko 6.000 građana ima uvjete i želi da u svoje domove primi izbjeglice iz arapskih država. Gotovo isti broj bi ih primio da imaju uvjete, ako se u sve pribroje i ovi iz Kruga 99 , te oni koje država može da smjesti i dadne im bonove da jedu kod Teta Zilhe sa našim ljudima, koji se tu hrane, BiH bi mogla primiti oko 25-30.000 izbjeglica. Jedino postoji opasnost da bi moglo doći do međusobnih oružanih sukoba povratnika iz reda boraca ISIL-a i sirijskih izbjeglica ili da bi to moglo podići opći kriminalitet tih naših novih građana u BiH.
Što ne mogu ovih što laprdaju, a nikakve koristi od njih...drugim pametuju šta bi trebali raditi dok oni kisele jaja. Zovi ih sebi kući ako ti ih je žao.
Još kada bi samo bili iskreni i kazali istinu da je amerika i cionistički režim to sve prouzročio tada bi sve drugo što su kazali bilo u kanti za smeće. Inače ovi ljudi nisu ništa drugo nego politroni politika i lobija kojima je za cilj da provode naredbe ne svoje države koju prestavljaju nego ameriku najprije a uz nju i glavnog kreatora zlodjela svjeske krize i rata cionističkog režima.
e kada bi priznali da su to organizovali amerika izrael vatikan i velika masonska loza engleske svaki migrant je dobio sredtsva novcana za putne troskove kada su tako siromasni zasto idu avionom u sarajevo a taksijem iz sarajeva do beograda,nose skuplje mobilne ntelefone nego sto neko u bih vozi automobil o kojim izbjeglicama vi pricate medju tolikom izbjeglicama najmanje je sirijaca muslimana sve su to krscani katolici i kopti,kada je papa franjo bio u posjeti zemljama bliskog istoka pokrenuo s eval izbjeglica zasto se ne govori istina.
.....najveće simpatije prema izbjeglicama sa bliskog istoka imaju oni kod kojih nema izbjeglica........kada izbjeglice dođu, situacija se brzo mijenja........
Treba... u nekim okvirima... ne moze cijela Afrika Evropu naseliti.
Treba... u nekim okvirima... ne moze cijela Afrika Evropu naseliti.