Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatski i Srbski fašizam su najveća prijetnja za Bosnu i to je činjenica koju niti jedan Bošnjak ne treba da smetne sa uma..
Znači hrvatski i srpski nacionalizam je ustaški i četnički, a vaš bošnjački nacionalizam je normalan? Strašna radikalno islamska propaganda
@Europa7 Ako hrvatska i hrvati stoje iza zločina ustaša a srbija i srbi stoje iza zločina četnika šta su drugo nego četnici i ustaše ?? HAHAH koliko si ti bolestan i sam pokazuješ, ne znam ko je spomenuo bilo kakvu religiju u ovoj čitavoj priči, nepobitne činjenice su "ISLAMSKA RADIKALNA PROPAGANDA" za one ljude koji negiraju sve presude i sve što se dešava iza rata na Balkanu..
Krug 99 Zombija
Ovaj,,krug,,godinama ,,mlati praznu slamu,,. Niko ih ne,,hebe,,ni dva posto. Pametuju sami sebi.😎
http://krug99.ba/embargo-na-koristenje-bonskih-ovlasti-moze-voditi-ka-totalnom-unistenju-drzave-bosne-i-hercegovine-i-pocetku-novog-rata/
Krug 99: Priča u prazno ...
Prijetnja je i nacionalizam, kao blizak brat fasizma
čuj "prijetnja"..... fašizam je dio DNK