Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasno je poruceno da je Evropa posvecena teritorijalnoj cjelovitosti, suverenosti i jedinstvu Bosne i Hercegovine!!! Onima koji hoce da je dijele treba biti jasno da je ova zemlja nedjeljiva!!!
Čemu služi ovaj Krug 99, kakve koristi od istog ?? Nedeljno baljezganje iz šupljeg u prazno uz kahvu/kafu/kavu ... 😏
Hrvatska će imati pravo uvjetovati ulazak Bošnjaka u EU, onda će biti kuknjava.
Poslije rahmetli Redžića, ovaj krug je u žešćoj stagnaciji što se tiče pameti. Nažalost, sve više liči na klub penzionera i propalih političara koji nam pričaju bajke.
@korisnik1234 Zašto bi i udarali kada su plaćenici tih istih režima.
Prođe nam život u čekanju i nadanju da ce nam se neko smilovati i spasiti nas od nas samih.
sad UZP preuzima predsjedanje EU čisto ono ne brinite nećete dobiti status kandidata znate šta trebate napraviti, omogućiti ustašama legitimne predstavnike i osuditi zločince iz tzv. armije bih i korak po korak.
Jos uvjek se ne razmatra unutarnje uredjenje drzave. Ne smije se ponovo napraviti greska i ostaviti sistem po uzoru na USA jer smo mi jedna mala drzavica i takvo uredjenje je za istu ekonomski neodrzivo. S ovim uredjenjem smo dobili 90 multimilionera i kopace kanti za smece a srednja klasa je unistena. S hodno tome omladina odlazi iz drzave. Uzor za unutarnje uredjenje BiH treba trazit prema uzoru na male sredjenje drzavice poput Finske.
@PJS2 ako su Titine komunjare srednja klasa bili onda nek su ih satrali jer nitko mimo saveza komunista nije bio srednja klasa nego sirotinja koja je bježala preko grane!
@sejdoIIbajramovic Nema male drzavice bez srednje klase, ekonomski je neodrziva .
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Aha, haj super. hvala :)
Mi smo pred vratima EU, a vrata su širom zatvorena (:
i za ovaj naslov trebas biti intelektualac? pa to moja rodica mala zna