Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo je dobio
-Shkripari hercegovacki ,sta kazete na ovo aa,i opet Covic hoce sa Dodom -zar nevidite sta su vam cinili ti srbozlikovci
Za sve ono što je Krsto radio samo u Nevesinju malo bi bilo da je dobio doživotno.Bio je gospodar života i smrti.
NEMA MJESTA U ZATVORIMA A OVAKIH SRBA IMA VIŠE PA SE NEVAGA
Pitam se jesu li to \"privatni\" sudovi pa se razlikuju u presudi ? Svaki sud ima svoj zakon i prema njemu određuje kaznu ? To ti je kao da bolesnik ode kod tri \"nadri-doktora\" i svaki mu kaže pogrešnu dijagnozu . Sudije valjda trebaju da ispitaju prekršaj i zavire u zakon i tamo piše koliko je \"težak\" taj prekršaj ili to zavisi od njihovog raspoloženja, merhameta ili \"podmazanosti\" ?
MALO JE DOBIO ZA ZLOČINE ŠTO JE URADIO -MORA OSLLOBODIT KAFAZ ZA OSTALE MAJMUNE TJ POČETNIKE ZATO JE DOBIO MALO
Dakle ja nisam iz Trebinja ali poznajem scenario koji je potpuno isti bio u Trebinju,Zvorniku,Banjaluci,Bijeljini,Brckom,Prijedoru,Bos gradisci etc..
Najmanje pola bosanskih serviana-sluga bi trebalo biti u zatvoru,jer su svi bili umjesani u etnicko ciscenje i genocid po planu isplaniranom jos prije rata u BiH 1992.Svaki servian -sluga je jos prije rata zaduzio naoruzanje,kalasnjikov,smajser ili slicno.Puskomitraljezi,raketni bacaci su bili smjesteni po podrumima,kucama i stanovima povjerljivog SDS kadra koji su bili ukljuceni u tkzv \"krizne stabove\" a koji su zajedno sa milicijom zapravo sprovodili egzikuciju civila,zatvaranje,muchenje i pljackanje.Ne mali broj slucajeva je,da su upravo milicioneri sa carapama na glavi vrsili \"nocne posjete\" kod Bosnjaka ,koje su zavrsavale silovanjem,pljackom i ubistvom muske glave
malo MALOOOOOOOOOO za ovakog monstruma!
Krstane sad ces na redaljku ,A zenu i Kcerke micemo ti ljuljati.
Pozdravi MILKANA, kada ga vidis......bice vas jos,,, samo polako,,,
Procitajte ovo: \"http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/30143-hamida-i-bademu-su-zaklali-pripadnici-eskadrona-smrti-bozidara-vucurevica.html\"
Odkud Hrvatsko stanovnistvo na podrucju tih opcina ???? Ima ga koliko i Srpskog u Posusju , Grudama i Ljubuskom. Gluposti pisete .
Prijatelji me cesto optuzuju da imam radikalne stavove u vezi kaznjavanja zlocinaca, ne samo ratnih, ali ako je 17 godina dovoljno za ovo sto je ovaj monstrum ucinio, onda sam ja lud. Ako vec, nazalost, u nasem zakonu ne postoji smrtna kazna i kad sud nije u mogucnosti prezivjelim Bosnjacima i Hrvatima iz Gacka i Nevesinja pruziti to zadovoljstvo da ovog dzelata 7 dana gledaju kako visi objesen sa Starog Mosta, mogli su ga zatvorit do kraja zivota u neku memljivu samicu i dat mu olovku i papir da pise memoare. Fakat farsa.
Jos jedan GENOCIDNI srbin ide tamo gdje mu je i mjesto! Bravo!
pa što njega?? Što nisu \'iljadu drugih ?? ;) ;)
malo brate :(