Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istekao rok trajanja, poslužio svrsi kao predizborna kampanja i to ne njihovim, nego našim nacionalistima i to je to.
A ko ga znat i ko je postavio taj krst gore :) Nista se nebi iznenadio da je i neko platio od politicara Pa sad kad su izbori zavrseni moze i da se ukloni.
Cuj srpske politike "Svi smo Srbi"?! Srbi nikad nisu bili lijevo od rijeke Drine vec pravoslavci. Srbi da je to tako potvrdjuje I vase Nacertanije...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Postavljen bez dozvole, a cuva ga policija , kakva smo mi to drzava.
A ŠTA JE OVE VLAHADIJE NA KLIX-u ŠTA ĆE BIJEDNICI NEMAJU SVOGA PORTALA
to je bilo ono" upotrebljivo do...."
srbadija se bas angazovala na ovaj forum.
kao sto vam je vas prvaaak i najavio... posluzio je trojici pastira, narod popusio foru i to je to .
Postavili su ga oni koji su na konfliktu profitirali, profitiraju i profitirat će na račun naše nepismenosti
Treba ga staviti u skladište sa ostalim izbornim materijalima, kutije i to u CIK-u. Trebaće opet za dvije godine.
koje lazi, koje lazi ... krstina nece biti uklonjena jer to niko od cetnika nije potvrdio a medjunacionalni odnosi su itekako naruseni ! koga ovaj folira ?!
Gospoda u akciji http://sh.st/y3KLj
I onda se neko cudi kad raja prica viceve o glupim policajcima, pa ko bi normalan drezdio cijeli dan i noc pored dvije stange!
Napokon dobra vijest...
prodjoh pored krsta, ono je ismijavanje samih sebe odron odrona, žao mi što nisam uspio popisat se
Stender obicni!
A ja krsta i kurca bolji ja nacrtam lijevom rukom
A ja policije cuva stub ulicne rasvjete.. Sto kazu pojedini posluzio svrsi. Da je neko postavio nesto drugo opstinari bi uklonili za 24 sata a ovaj provokativni i nacinalisticki stub trebaju da zasjedaju mjesecima da bi ga uklonili. A pored istog postavljaju policiju da ga cuva. Kome vise vi iz rs prodajete muda pod bubrege. Dosta je vise vasih lazi.Napali vas slovenci, napali hrvati napali bosanci pa onda kosovari i zatim ste se posvadjali sa crnogorcima sa sandjaklijama svakako nemate dobre odnose i ispade jedino vi u pravu a svi oko vas nevalajaju. cca 18 miliona ljudi nevalaj a vas oko 4 mil. valja iz ex yugoslavije. Probudite se vise jednom iz tog dubokog sna. Pogledajte oko sebe malo.
nije krst vec rasvejta. hahahahahahaha