Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina je jedna za sve, svejedno sa koje strane dolazi. Najveći je heroj onaj koji kaže tiraninu istinu u lice a potiće iz njegovog naroda. Svaka ćast gospodine Krsmanoviću
KRSMANOVIC JE VATRENI NAVIJAC ZMAJEVA
Zivio ti moj predsjedniče
ovog tipa za Predsjednika BiH
Živio Krsmanović i socijalistička stranka. Smrt fašizmu sloboda narodu!
Zdravko Krsmanovic ima brata Straju Krsmanovica iz LSBiH??? Z.Krsmanovic izgleda dobar politicar iz tzv \"rs\"!
Sreca njegova da je na polozaju ,pa je malo teze ga usutkati ,ali ima dodik nacina i srestava samo polako ne bih se izenandio kad bi pukla neka sezacionalna prica u vezi Krsmanovica,samo toliko da ga se usutka. Pa i nije uredu da se presednik traca, ipak on ima najbolje namjere ama ovi oko njega stalno ga sputavaju .
Svaka čast Krsmanoviću. Dosta je bilo Laktaša i Banjaluke. Istočni dio Rs-a kao i Hercegovina je totalno zapostavljena.
Svaka cast Zdravko da si to glasno i rekao ali Dodi mora nesta da prica i da opravdava svoj neuspjeh...Zna se da je rat napravio samo bijedu i u RS-u pa kad je Dodi tak uspjesan sto ne ucini narod u istocnoj Bosni u u ekonomskom pogledu srecnim jer nema muslimana da im smetaju...
ČESTITAMO I MI IZ FEDERACIJE . OVAJ KRSMANOVIĆ JE ČOVJEK IZ NARODA I ČOVJEK ZA NAROD. UZEĆEMO GA MI U FEDERACIJU I DOBIĆE VISOKU FUNKCIJU , JER JE POŠTEN ČOVJEK .
TAMAN TAKO , SVE JE ISTINA , ALI POŠTENI DIO SRPSKOG NARODA ŠUTI I TRPI DOK DODO SVOJE PARE ULAŽE U AZIJU!!!! ZAŠTO ??????
jos malo pa ce njega Traktorista Dodik nazvati muslimanskim spijunem koji hoce da unistu Vlast u RS !!! Zivi bili pa vidjeli !!!!
e moj djoko moj, bosanci vole sve ljude koji su dobronamjerni i cestiti i zele odrzati dobre odnose sa svojim susjedima iz gorazda i okoline (u ovom primjeru). ti mrzis sve sto je nesrpsko i trebas da se upitas zasto! ko je tome kriv da penzioner u rs-u prima minimalac od 170km, ko je tome kriv da je rs 2,2 miliarde km a rasprodali su sve vrijedno sto su imali, ko je kriv za toliku bijedu? djoko, j.ebe te dodikova retorika i pranje mozga da su vam za sve krivi bosanci i hrvati!
Obecanje Dodi radovanje
vidi te mu obrva ko rucke motora