Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedne vijesti za bijedu i sirotinju.
Lijepa vijest.Ali ja sam mislio da nema katolika i pravoslavaca vise u Sarajevu.Bar tako pricaju Srbi
Vidim jedino da im niko ne lupa prozore po bogomoljama i da niko ne vrsi veliku nuzdu ispred istih ali ni da neko preko drustvenih mreza prijeti ubijanjem i klanjem sluzbenika Bozijih kuca.Sve ono sto vidim na drugoj strani.Cudno zar ne?
S obzirom da je Sarajevo bilo vecinski srpski grad prema popisu iz 1961, dobro je sto je uopste i ima nekolicina Srba..
Malo je koalicija snsd hdz u losim odnosima pa ce to da poprave privatni vjer.sluzbenici sa molitvama ... hehhehehe ..
Neiskreno i licemjerno. Ako iskreno žele pomirenje i suživot neka odmah ukinu svoje vjerske zajednice i objekte poklone muzejima kao kulturnu baštinu.
Sto se ne molise 43. I 93. Mozda bi nam svima bolje bilo.
Shit
I jedna i druga crkva su Hipokratske , ne slijede Isus-a (Isa a.s.) nego nacionalističke ideologije. Jedni na Ustaštvo drugi na četništvu mrze jedni druge i izgoriće u toj mržnji
@ehoo Fanar i Vatikan će se ujediniti, to se očitava u Ukrajini zajedničkim sasluživanjem liturgija rimokatolika, pravoslavnih i grkokatolika, Srbi će ostati u nekakvoj Ruskoj zilotskoj sekti
A nas muslimane ko jebe haaa?
Jel ovo kroz pjesmu slave Jasenovac 😁
Lako je u sarajevu pjevati o jedinstvu neka odu u banjaluku ili mostar
A nas musliće ko jebe, a?
Nećeš imat s kim ni zaratit, ako vako nastave
Joj izmisljenih titula ovom carobnjacima slicno ko i onoj "majci zmajeva" iz got. A ne razumijem molitve, prema ucenju bog ima svoj savrseni plan, tako da nije vazno da li se molite ili ne.
@hato Pa sta im imam ja objasnjavati, iste su to budale ko i ovi, ista dijagnoza, isti mentalni sklop. Religija je legalizovano ludilo, sto se mene tice svi ljudi koji pricaju/mole se nevidljivom imaginarnom bicu bi trebali na lijecenje.
@hato Krizarski ratovi, Ausvic, Srebrenica i hiljade drugih primjera pokazuju kako su svi isti. Svi dolaze na tudji prag da ubijaju tudjeg boga. Sto se tice religije to je dosljedno, posto su sve to mitologije i niko nrma nikakve dokaze svi koriste nasilje da ubiju tudje i ojacaju svoje bogove.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hrišćanstvo i jeste vjera Evropska a ne letači na dinamitni pogon...
Sve monoteističke velike religije su Afro-Azijske
@eki Nije pitanje odakle potiče vjera nego kulturoiloška pripadnost.. Sve što je unazađeno u Evropi je djelo islama i Turaka. Tako danas BIH i jeste najzaostalija zbog turskih ostataka koji ih danas slave, nosaju njihove zastave i opet ostavljaju u amanet..
Tobe Yarabi...