Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borci, te sadašnji penzioneri su gradili i krvarili za ovaj sistem koji odgovara samo OSOVINI ZLA! Ratnim i poslije ratnim profiterima, njihovim porodicama i pratečim podrepašima!
Sve što nije zakonom zabranjeno, direktno znaci da je dozvoljeno. Za varanje nema zakonske klauzule, samo ako umiješ da nađeš rupu, udri slobodno nije zabranjeno.
JADNA JE DRZAVA U KOJOJ OSOBA SA 40G STAZA U REALNOM SEKTORU IMA PENZIJU 425KM . ZOG MULJATORA, MITA I KORUPCIJE OVA DRZAVA JE OD PENZIONERA NAPRAVILA SOCIJALNE SLUCAJEVE.
Ima platu od haman 6 milja mjesecno, plus sto je varao i nije uplacivao u svojoj bivsoj firmi kao direktor i dodje mi satro pricati o postenju. Da lud poludi
Stavili ste na naslovnu sliku dede i nene,a mozda su svaleri po stare dane.... :)