Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naslov je baš ono.....poetski 😉
Pa u čemu je to medincinsko vještačenje koje priznaje sud u Hagu nešto manje vrijedno od vještačenja u Sarajevu? Hoće li to neko reći da je Sarajevo iznad Haga?
...sud se vodi presumpcijom nevinosti, dok se suprotno ne dokaže, politički stavovi bivših zaraćenih strana ih baš i ne zanimaju...
Hag priznaje validnost medicinskog vještačenja.
ne navijam za šešelja, ali ... ima nakav krnjić koji odlučuje ko može dobit penziju, a ko ne ... a države i gov..a
Šešelju treba dati Zlatni ljiljan jer je rasturio Hag, cionistički sud, u Hagu je Šešelj bio veliki prijatelj sa Rasimom Delićem našim rahmetli generalom koga je Hag osudio na 3 godine zatvora
Samo polako i razvlaciti proces do unedogled, isto onako kako je on to radio u Hagu! S jednog suda na drugi sud, pa onda fali ti ovaj ili onaj papir, pa pomakni rociste, pa de Vojo plati taksu za neku budalastinu i kad se sve iscrpi proglasi se nenadleznim pa onda sve ponoviti na sljedecoj sudskoj instanci... i tako do Strazbura, a do tad ce djubre valjda krepat!
...pa da šešelj napravi budalama i ovdašnje sudije?
A ti stvarno mislis da bi Seselj im'o muda da dodje u Sarajevo radi penzije? Osim toga, nije mu ovo Hag, cak i ako se pojavi jednostavno utvrdis npr. da mu dokumentacija nije kompletna i zakazes sljedece rociste za sest mjeseci.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
...ocam, jel to na pomolu sukob 2 sda-ovca oko 1 radikala?
...ozbiljni pravnici znaju da se pravo ne može osporiti na osnovu političkog stava o nekome...dakle, na raspolaganju su samo proceduralni / predmetno činjenično bitni elementi / argumenti / činjenice, i sudeći po izjavi hadžiomerovića pio će izgubiti spor.
...veseo lik, do bola :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima Karina Ramo jedno rjesenje da mu uruci.