Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krizni stab u Zenici ima rjesenje za sve nase probleme. Nikoga ne testirajte, nemojte brojati bolesne i umrle i svima pricajte da je sve dobro... Za sta ce nam onda Krizni stab nije mi jasno?
@Ze2222 Slažem se, nikog ne testiraj i nema korone. 329 umrlih u ZDK, u većini zemalja procenat smrtnosti od broja zaraženih je 2 do 3%, u ZDK oboljelo oko 5750. Ili je u ZDK pod "smrtni ishod usljed korone" podvedeno sve, ili mi umiremo i kada nebi trebali usljed korone ili je znatno veći broj oboljelih od prezentovanih brojki. Kupiš zna!!!
@Ze u Zenici nikoga ne testiraju. poznajem mnoge koji su išli privatno se testirati po uputi doktora jer nemaju testove. e sad neki su išli a nekima je bilo žao dati novac što smatram da je jako neodgovorno prema drugima. odatle i kao navodno pozitivna slika u ovom kantonu. mada smatram da škole trebaju raditi, online nastava je užas.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vidi ovog skalje omera pa imal veceg uhljupa i uhljena na svijetu. 5 milja u zavodu ZDK plus penzija 2 milje ured. plus komsiije. sipu podhitno uputiti u zavod milionske stete se prave.
jest ova čelavica malo mu Božija kiša
Mora se brinuti i o nastavi, jer ćemo tako dobiti bolje stručnjake za borbu protiv novih epidemija.
Kada federalni štab kaže da rade kantoni, onda hoće da samo postrože mjere, a kada kantoni ublaže, onda im se ne sviđa.
Konacno nesto dobro i iz tog kantona💪
Ovaj krizni stab Ze-Do kantona veze nema sta radi, moraju se oglasiti da vide ljudi kao da oni rade nesto , jer je Fudo nakon apsolitne pobjede u Zenici bacio oko i na kanton i hoce i njih da posamara!
@gurabijaa a sta to fudo radi? i dalje ista prica protiv sda, ok podrzavam ali kad ce on pocet nesto da radi
Bas im je dugo ostalo do kraja..
Jad jadavi, bolan pogledajte koliko ima zarazenih tvrdim da su mladi najveci prenosnici bilo kakve zaraze, umiru vam ljudi, preporuka vracanja u skole znaci razbuktivanje zaraze, iz ovog se vidi da vam je "obrazovanje" kojeg nema ni na vidiku, bitnije od zdravlja kojeg eto jos malo imamo, a radite sve da ga unistite, bagro jedna...
Vi se svi kolektivno u venu bodete! Bolnice rade bez testova preko telefona se daju dijagnoze a vi pricate o skoli, jeste vi umno bolesni?
Znači, stanje je, što bi rek'o Đuro, drastično poboljšano!
Imaju vise preminulih od KS, a situacija povoljna jer testiraju deset puta manje :))))
Kako u Travniku nisu isli ni prije, a diplome se stancaju ko da si nocivo na fakultetu
@KurtaKinte1212 isto ko i svugdje, sta vam smeta Travnik?!
@KurtaKinte1212 👏👏👏
Podržavam povratak u školu, ova online nastava je ubitačna!!
za to vrijeme kinezi uveliko partijaju, bez maski i socijallne distance, naravno ------- http://theontariotimes.com/how-china-and-taiwan-stage-managed-a-live-music-resurrection