Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam samo zašto ne prekinu školu na 15 dana, kasno će biti ako neko sa virusom dodje u školu.Apsolutno potrebna i ispravna prevencija, WHO preporučuje radiklane i agresivne akcije.
@emmir1 Kod nas tek kad oboli 150 ljudi - onda ce "reagovat" ... Zar ne shvatas da kod nas vlast samo potkrada narod kroz poreze i zdravstvene usluge - a zauzvrat ne dobijamo nista?
Vi pojma nemate..vi sto znate je izmjerit pritisak,dati inekciju i izvaditi krv-to je to..nazalost otjraste doktore silne,pa nas djeca sa fakulteta lijece..vi da date preporuke..nemoj majke ti zna obicni gradzanin isto kao i vi sto znate.
@Poppaj Ipak mislim da znaju gramatiku bolje od tebe
Ni virusi nece u bih, koji dodje brzo ce pobjeci, dovoljno je da vidi dodika i ove oko njega
:D ma čim vidi sa kakvim sistemom za lopovluk imamo i ona nas izbjegava ali doći će i ona kod nas ne brinite se prilagođava se ona sa svime ovdje xD
Brza i istinita informacija je najvažnije oružje protiv virusa
ovaj virus nije opasan po Bosnjake ... http://theontariotimes.com/asians-far-more-susceptible-to-coronavirus-than-other-races-more-likely-to-die-just-like-sars-report
Palestina, Zapadna obala (Bihać sa okolicom) i Gaza (Sarajevo sa okolucom) se sprema za dolazak virusa...
Sebija pod nadzorom...
Ako je vjerovati fb Korone ima u BiH 9 slucajeva a 5-6 ih je samo u Zenici...
Samo brašno kupovati, šečer, ulje i dr...
Pa mi imamo viruse u obliku političara pa nas i korona zaobilazi
ovi politicati sa travnickim diplomama su 1000 puta opasniji po BH od svih virusa koji postoje na planeti