Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim neko objavi nesto pozitivno o slucaju korone odma ga odbace i pojacaju medisko forsiranje..
@Pimpek 💪💪💪
Znam samo da je sve u Mostaru zarazeno
Hercegovci su pobijedili coronu.
Moji simptomi i sta sam uzimao da se brze oporavim mozete vidjeti u klipu. Ko moze neka se SUBSCRIBE i baci Like na video :) hvala https://www.youtube.com/watch?v=mzvvIlMunL0&t=30s
Treba uvesti OBAVEZNE MASKE NA OTVORENOM, NARAVNO I NA ZATVORENOM- KAZNE DRAKONSKE I DA POLICIJA KAZNJAVA I SMANJICE SE ZA 50 % BUDITE UBJEDJENI.
Nabijem krizni stab na tuki
oni nose duple gace jer im virus ulazi od pozadi.
Kad mi ovaj Kamenjakovic izadje na svakoj objavi život mi se zgadi u pm.
Pa jeli vam stručna osoba onaj majmun Čerkez i slični njemu?
Hahahahhha...jbe lud zbunjenog...a sto bi mi vama vjerovali u Kriznom stabu, a ne bi vjerovali doktoru??? Zato sto je neko izasao prvi put od pocetka pandemije sa necim pozitivnim...meni drug kze da namjerno nabijate pritisak raji zbog dolaska vakcine...tako da raji pukne film i kaze, daj tu vakcinu samo da ovo ludilo prodje...i kad nas pelcujete, za nekoliko mjeseci, niko vise koronu nece spomenuti
Koji kolektivni imunitet? Za kolektivni imunitet treba najmanje par godina korone.
Ako je pandemija ozbiljna gdje je višak smrti od "nove bolesti"? Globalno a i kod nas manja smrtnost otkad je pandemije nego prije nje ? Korona-vjernike pozivam da provjere gore navedene podatke, imate internet zvanične statistike
''Dodaje da se mali broj osoba s općim infektivnim simptomima, koji se trenutno registrira, može pripisati nespecifičnosti PCR testa, jer kao što je poznato, PCR na Covid-19 može pokazati pozitivitet na još 64 vrste bakterija, gljivica i virusa.''
samo na osnovu ove recenice je dovoljno procijeniti o kakvim se nebulozama radi. lazno pozitivni test se desava u nekih 0.8% slucajeva i uglavnom je rezultat kontaminacije uzorka, a ne ovih bajki koje navodi epidemiolog. pcr testovi su visoko specificni, mnogo je veci problem osjetljivost, tj. lazno negativni. ovo bi sve bilo ok da ovo ne tvrdi sef sluzbe za epidemiologiju instituta za javno zdravstvo.
obzirom da to navodi sef sluzbe za epidemiologiju, to slobodno zavedite u rubriku vjerovali ili ne, toliki je apsurd. ovo je u nivou kao da je u nasi sef odjela ravnozemljas.
Pa normalno da govore da imaju imunitet da ne dobiju lockdown poput ostatka zemlje.Prave se Svedjani he he
ma samo nek' se svira i pjeva u Konjicu i Jablanici, pozdravljaju vas viki i rada
Sve teorije o bilo kakavom sticanju imuniteta su sasječene u krojenu. Od individue do kolektiva, a zašto je to tako, valjda će nam jednog dana biti jasno.
Ukucajte na yt Mila Aleckovic i poslusajte sta jedna doktorica ima da kaze na ovu i jos hiljade ovakvih vijesti. Poslusajte sta kaze jedan doktor koji se drzi Hipokratove zakletve na koju su mnogi doktori danas zaboravili. Samo se nadam da taj snimak nece biti uklonjen, kao sto su vec neki njeni snimci uklonjeni, zato sto prica istinu i zato sto prica kontra te pobija stavove ovih placenika danas.
@Mrvica22 to nam daj, i Kristijana Golubovica da cujemo takodje. Prosipajte te svoje teorije zavjere po Pinku
@qouter Blago ti pameti.
Pero iz CZ inače iz Doljana kod jablanice steko imunitet pijući uvoznu vodu Janu,