Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trazi... pa zabranite im pzda li vam materina
kko ce im zabraniti kad oni rade sta im ovi kazu
To je ironija cijele price
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jasta, poslusace vas k'o i udruzenje nargilasa
Kasno je za to sada. Vec sada nam neum i skupovi pogorsavaju situaciju tako da ce da nas ubrzo zatvore opet a vi nemojte maske nositi ne trebaju vam stoce vam maske sada 😌😌😌😌
ZABRANJUJ MAJKU LI I NJIMA I VAMA
Da vidim tu inspekciju koja će prekinuti skup SDA/HDZ/SNSD... Za ostale je moguće, čak vjerovatno...
Logicno. Zabranite, a ne trazite.
sve dok sutimo bit ce nam ovako kako jeste. treba jednom izaci na ulicu i reci da je dosta rastjerati stranke vlade kantone koji su formirani za uhljebljavanje . Pun k mi je svega ovog svaki dan za jedne jedno pravilo za druge drugo.
Nama zabranjuju, a njima traze? Mater vam j... uhljebljenu..
Političari online, učenici offline .
Krizni stab njih MOLI a nas kaznjava. Krizni stab JE KURCEV STAB.ZANEMARITE TE DILETANE I LOPOVE I IDEMO DALjE.
i stranke mole krizni štab da oladi malo sa informacijama o coroni
Samo SDA i niko vise!
Krizni proizvodi krizu,od političara traži,narodu zabranjuje i kažnjava ako ne nosi glupu masku.još na otvorenom,gdje samo šteti.
Pusti nek se gnjide okupljaju oa ih redomnkaznjavaj, sta vi sad njih kao molite, ne smijete da ih kaznite, a kad se obracate građanima onda ide ko ne bude masku nosio odmah kazna, a ove gnjide molite kao da ne prave skupove, a sto tako građanima ne pisu molim vas nosite maske, pu jebeeeem vam mame
@GM7 Jebale vam politicke stranke krvavu majku. Njih milkite a po narodu sve.Sprcili vi majku u zemlji.
Samo online kampanja
nema se sta od bosnje trazit, naredba jasna i decidna: nema prevoza, nema okupljanja, pozatvaraj sve na 30 dana, nek plate budu manje, ko radi skraceno.