Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar i ti sine enese..
Opet lazes vasko. Nigdje \"srbi\" nisu spomenuti osim kad je plemstvo ponekad pominjalo da su ih srb.ila j.aja. Receno je srBlja,k i jel\' to odrednica za nesto? Ako jeste to je toponim i znaci da su vladali tim selom i kupili harac. Medjutim to ne znaci da su ga ikada vidjeli a pogotovo da su bili stanovnici tog sela ili da su se poistovjecivali s tim seljacinama sela zvanog SrBljak. Da pojednostavimo ako ja tebi j mat. sada jel to znaci da sam ti ja otac ili da smo mi nesto u rodu? Ne znaci nista osim sto sam ti ja j. b. mtr.
obrisah anus tefsirom i sehadetom...a hanuma povratnica me ceka u kuhinji,sa pitom, i sveze obrijanom picom:)) al cu joj ga zabit pod rebra bela,ahahah..a voli ovaj moj neobrezani,mala emina secer picek ko paketic,nejebica medj povratnickim zenama,nema od \'95,muje,oco u potocare i ne vraca se..
kad ce se desiti slicna stvar sa korumpiranimi nesposobnim asistentima i profesorima na gradjevinskom fakultetu u mostaru???
popisam se na srpski krvavi krst!
Povelja bosanskog kralja Stefana Ostoje (20. 09. 1398.) Prevod prva dva reda: \"U ime Oca i Sina i Svetoga Duha Amin. Ja Stefan Ostoja po milosti Gospoda Boga kralj Srba (jedina etnička odrednica u intitulaciji), Bosne, Pomorja, Humske zemlje, Zapadnih strana, Donjih Kraja, Usore, Soli i Podrinja (intitulacija po oblastima - zemlje kojima vladar vlada ili kojima pretenduje da vlada).\"
kojem meshebu pripadaju kotromanici,kosace?
odlikas i sex pistols, vi ste olicenje trulezi i poltronstva, vasi komentari ne zasluzuju odgovor...zbog takvih je Mesa Selimovic pobjegao iz ove zemlje
A sta je sa mladom Ba**jagickom, koja je stazirala kod babe, a ovaj jadnicak nije znao da mu kcerkica kupuje ispite??
Pod hitno treba podnijeti i krivicnu prijavu protiv sutkinje Dijane Milic zbog opstruiranja citavog procesa i zastite pomenutih profesora i oduzeti joj pravo da se ikada vise bavi sudskom praksom!
a sta je sa irenom stanic????
serem se na ovaj fakultet.
a sta cemo sa studentima... ima ih koji ne znaju ni koliko clanova predsjednistva imamo, a prolaze na ispitima... kriterije treba poostriti
Puna podrska profesoru Durmisevicu i Saltagi!
hocu svaki dan da izvjastavate o ovome, ti profesori su najveca sramota ovoga drustva - jadan onaj kojeg oni obrazuju