Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zar da uniste i namjesku industriju. pa to je jedan od najvaznijih faktora naseg opstanka na ovim postorima. a oni se tako igraju sa time. prezivjele su bosnje mnoge dusmane ali svoje politicare izgleda da nece. pa zar smo zaboravili kako je to kad si ovisan o tudjoj municiji. a mi mozemo da proizvodimo svu potrebnu municiju (od 5.56 mm do 155 mm) i svu artiljeriju potrebnu za odbranu bosne. veceg zlocina nad bosnjackim narodom nije bilo u cijeloj njegovoj proslosti.
mene je nikola spiric postavio na funkciji prije dva mjeseca samo za optuzivanje i hapsenje bosnjaka, pogotovo onih koji smetaju za buducu veliku kraljevinu srbiju..... naravno da sam takodje postavljen da stitim najveceg lopova, pljackasa, mafijasa, fasistu i jednog od najvecih neprijatelja bosne i hercegovine milorada dodika...... milorad dodik je do danas pokrao najmanje dvije milijarde maraka bosni i hercegovini uz pomoc spirica i tihica, kad vam srbi jucerasnji koljaci i siledzije drze tuzilastvo, policiju i 90% ministarstava , hahaha, jeste slijepi bosnjaci, hahahaha, 100 hiljada srpskih koljaca i siledzija se slobodno seta, radi, uziva po bosni i hercegovini zahvaljujuci se nikoli spiricu, dodiku, tihicu a najvise tuzilastvu i mup-u bosne i hercegovine koje drze u kandzama vasi jucerasnji koljaci i ubice i koji odlucuju o vasoj sudbini na zemlji vasih pradjedova bosnjaka, hahahaha
Boze dragi u ovoj zhemlji sve lopov do lopova koje treba po kratkom postupku