Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fakat field govori nas jezik ko da je rodjen ovdje..shebali se ovi ostali kad je lik poceo pricati..najbolji ambasador uk u bih definitivno
Pa zar bilo ko vjeruje da Gordana Tadic moze bilo sta unaprijediti
Trebace najmanje 250 godina da se procesuiraju svi srpski teroristi koji su ucestvovali u genocidu
Prvo SIPU pročešljati!
Ratnih zlocina..da procesuirati,alo ima puno predmeta za koje jos nije podignuta optuznica..sta je sa njima, stoje u fiokama i cekaju bolja vremena ili zastaru?
SA ADEZE K.RVOM GORDANOM TADIC I DODICKOVIM TELGETIJOM SMO TAMO GDJE SMO!
Treba ih sve zatvorit na vrijeme, kad će prdjet u cuzi ako ne sada, nece valjda godinu dana pred smrt u prdekanu 🙄
A da dođete Vi stranci, najuglednije sudije i tužioci, i postavite red i standar. Očistite redove, od politike, nacionalizma, šovinizma. Možda bi mi obićni smrtnici vjerovali u Pravdu i pravičnost.
Da je nama ovo jedini problem mi bi bili srecna drzava... pozdrav patriotama
a jesi ih naružila.........a jesu se i prepali
Ma jok bitno je da oni zavrse predmete u kojoma stradaju,,siromasni gradjani ,,koji nemaju da plate racune a gordana tadic se bavi,,gobalnom politikom,,
Ako ovako nastavite do 2023 ce biti novih zlocina.
Časni sudijo Ne ide Vam baš rasuđivanje!🤔