Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma mozes da kristis koliko god hoces... za svog mandata nista nije uradila - blokirala sve sta se moglo i dalje bi nastavila... tata Covic i dedo Dodik ti serviraju sta ces raditi, al neces jos moci dugo... ovo su zadnji trzaji :D:D:D
idi umij se bona krišto
Nazad u livno bus i prodaji karte kao sto si radila prije nego ti covic dao poziciju hebo te on nepismenu.Ko nas vodi i sta nam rade dobro da i kaskamo.
MAH, OBIČNA R0SPlJETINA OVA KRIŠTO, DR0LJURlNA VELIKOG KALIBRA, KAKVE SE RIJETKO SREĆU ČAK I U PORNO INDUSTRIJI!!! NJEN MENTOR DRAGAN ČOVIĆ (KOJI SE PRIJE RATA IZJAŠNJAVAO KAO SRBIN), POKUŠAVA IZBJEĆI ZASLUŽENU ZATVORSKU KAZNU ZBOG PLJAČKE \"SOKOLA\" I MILIONA EURA KOJE JE POKRAO ŠTO UTAJOM POREZA, ŠTO DRUGIM MALVERZACIJAMA SA NJEGOVIM JARANOM EDHEMOM BIČAKČIĆEM. ZATO, BORJANKA KRIŠTO I DRAGAN (SRBENDA-HDZ) ČOVIĆ U ZATVOR - SLOBODA NARODU !!!
Gospodo zašto rušite Bosnu i Hercegovinu? Zašto neustavno birate poslanike? ZAŠTO RUŠITE BIH????????????????
Bravo Borjana!
BOJANA. DRMAŠ LI SE U ČMAR?
Krivo Borjani i borjanićima što se vlast i pored opstrukcija ipak konstituiše, pa ne zna šta će nego Krešića sad prijavljuje što je sazvao sjednicu. Ne znam samo kako će im teško pasti to što je gosp. Pudarić predložen za jednog od predsjednika Federacije, čovjek, dokazano, radi i želi da radi da uređuje sistem po mjeri čovjeka, a ne kao ovi do sad Kebići, borjanići, a Mičićku niko i ne spominje te zene godinama nema nigdje, a drma lovu od pozicije. DOsadašnja politika predsjednika F BiH je bila da ni pod koju cijenu šta ne urade za dobrobit naroda. Uspjevalo im je, osjetili smo svi.
XP 17.03.2011. u 17:12 Bravo Borjana. Krivična prijava i tužba Ustavnom sudu, pa da se vidi kako je ovo nezakonita farsa na nivou banana država Kako si samo gl.up,u istom postu i istoj rečenici si kontradiktoran,podržavaš Borjanu u njenoj prijavi ustavnom sudu\"banana države\" HA HA HA HA HA Daj prvo raščisti sam sa sobom ili ima BiH ili nema.
HDZ = Četnici
Prije ce biti krivicna prijava protiv tebe koja bastinis tekovine ustastva i kriminala zbog visegodisnjeg opstruiranja vlasti u FBiH neimenovanjem ministra prostornog uredjenja i zbog podrske i pomilovanja raznoraznih kriminalaca i ubica.
Pa Ustav je dobar kad vazi za zlajoglua, a nije dobar kad vazi za ostale. I drzava je dobra kad vazi za zlaoglua_harreta, a nije dobra kad drzavnost treba ostalima...
@Neupućeni, Stvarno, i ja se to pitam. Ustav pogažen, zakoni ne važe više. Možda bi bilo najbolje na nove izbore.
A tko će suditi ovoj političkoj drolji?
Pa i ptice na grani znaju da ona nije sposobna za jedan ovakav potez, nego joj konce vuče Čović! Ista je kao i onaj Ivo Mijo Jović iz Kiseljaka, samo sto moram priznati da ona puno puno ljepše od njega izgleda!
Bravo Borjana. Krivična prijava i tužba Ustavnom sudu, pa da se vidi kako je ovo nezakonita farsa na nivou banana država. HDZi neka forimiraju vlast u županijama gdje su u većini i neka ignoriraju nelegalnu federalnu vlast. Malo po malo i eto konutra Trećega. Živjeli
Ova zenska nema pojma o zivotu, olicenje politike HDZ-a