Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni Zagreb nije mogao prodati 2000 karata, tako da je sve laž. Dok je ovaca biće i vune lol
Bravo za potez ali.jeste mogli nekog drugog dovesti iz Beograda a ne ovog mamlaza
ma ne niste vi kamenjarski srbi..
a dobro je da se otvorio let za bg, bolje je da ne dolaze hercegovci u Sarajevo i prljaju aerodrom
Prodali greškom sad valja vratit pare, o čemu priča o 2000 karata koja blamaža a za mjesec trazice pomoć da isplate plate
Nikad u zivotu nebi sjeo u genocidaški avion. Da bogda nijedan avion ne ostao u zraku
Znamo mi da ONI surađuju , pa makar preko Mostara .
Pogledajte Vučićevu sliku , pa ko mu nebi udijelio , 😂😂😂
opaaa.... sada ce " glumice" da idu na splavove, ... a ovdje biti " nedodirljive"
Ne zaboravi te da Mostar djelimo ovo je veoma dobra vijest i za nas neka se turizam u Mostaru razvija.Ali to da je prodato dvije hiljade to je malo pretjerano ali eto malo radi publiciteta.
jeftinije sa avionom veg s aautom
Kad me pitajuzašto mrzim čettnička i ustašhka kopilad koja su pobila devedesetih 60 000 bošnjaka , protjerali milion i po ljudi, silovali 30 000 žena, porušili 1675 džamija, odnosno gdje god je pravoslavna i katolička čizma okupirala i istrijebili bošnjački narod sa 70% teritorije BiH. Mislim da imam sto posto opravdan razlog što bih svakog Pavelićevog i Dražinog potomka opljuno u sred te čettničke i ustašhke njuške, kad vas vidim.
Krv za Bosnu ali iz Švedske ili Austrije. Balo jedan balavi.
Krađa para iz budžeta. Mora HDZ da krade.
Linija prema Zagrebu je čisti promašaj a svaki putnik na toj relaciji nas je koštao preko hiljadu KM. Koliko će porezni obveznici morati plaćati za ovu relaciju?
Podaci iz prdare 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
lijepa prica neka turista sto vise, treba gradove povezivat