Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kladionicarska mafija hdz
Ustajem iz kreveta bunovan i snen; Razmisljam kome cu danas postati plen; Citam poruku koju sam dobio: Dobro jutro KRIŠTO na kuurac te nabio!
@Rienzi* , pa sta ti nije jasno? Zena rekla istinu,pa ti vidi koliko Bosnjaci rade protiv zajednistva.Da su Srbi i Hrvati to ucinili onda bi jadni Ruzdo bio bez snova.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tvoj šef, ti i cijela vaša svita ste najveći neprijatelji BiH!!! Ko to ne vidi, ne piše mu se dobro.
Ah ova razmislja ko tipicna plavusa.I vrapcima na grani je vec godinama jasno da oni nece da rade protiv sebe
Jeste, krivi su sto nisu nasjeli na pricu HDZ da se drzavni zakon spusti na nivo entiteta, i da se smanje ingerencije drzave u istragama i postupcima utvrdjivanja krivicne odgovornosti. Jesu djubrad majku im njihovu...
Hvala braćo Hrvati
Nabi ustasicu na neku stvar. Krmaca ustaska.
borjana, ustaski papagaj ... majku mu, svi su isti ovi iz kradezea ...
Ko kaze da se Bosnjaci i Srbi ne slazu?
Ova bivša pravnica Livno-busa , govori o krivnji nekoga iliti netkoga ...? Ona o krivnji..! A aaaa , da se čovek prekrsti i levom i desnom( naravno ko se krsti) ...!
Bosanska katolicka drolja
kako kucka laze! a u zadnjem djelu misljenja min.finansija pise da se razlika od 9 milioona moze jedino nadoknaditi ako se smanji osnovica drzavnim sluzbenicima!
BORJANA KRIŠTO...jao imena jadna nam drzava svama. Znamo mi ko su krivi...svi ste krivi. Al hajd nama reci sta si licno ti ucinila da uradis nesta protiv toga ili nesta pozitivno za ovu drzavu. Samo znas govoriti ko je kriv zs ovo ono...sta si ti uradila da valja za drzavu
Stalno je neko trreci krriv a nikad nije kad su vasa primanja,privilegije i pljackanja u pitanju , dada ste slozni ko jedan svi
Ova Kristo je u jednom butiku u Livnu radila prije angazmana u hdz...a sad zari i pali