Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prva izmjena treba biti, da su izbori nevažeći ukoliko ne izadje 51% stanovništva, samim tim sve se mjenja na bolje
Obavezno glasanje za sviju + ponderisanje glasova na osnovu dobi, obrazovanja i toga dolazi li glasac iz gradske ili seoske sredine... ne moze vrijediti isto glas nekog dede sa sela koji je nepismen i nekog tridesetogodisnjaka iz grada koji je magistar nauka...
@vxvy .. naravno, ja juče u bolnici na blagajni da platim participaciju ispred mene dvije nene, ne znaju se potpisati (iako fantastično broje pare) .. ja sam se potpisao na njihovu priznanicu da ubrzamo tu patnju .. i kako ona može glasati, pored sve zdrave logike i klikera ona je ipak poludebil .. to ti je ko da daš vozačku dozvolu čovjeku koji nikad nije vidio auto
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Popis stanovnistva je bio laz. Hrvata nema ni 10%. Kako njih tako malo mogu biti konstutivni?
kamenjarka 🤣
---- narodi izborna jedinica Prvi put da čujem da postoji izborna jedinica narod ? Bilo gdje na svijetu? A posebno za DOM NARODA. JEr kad je veće neko ustanovio NEUSTAVNU KATEGORIJU DOM NARODA, onda normalno da nikad kraja nenormalnsotima. A posebno glede izborne kategorije jedan čovjek jedan glas a ne jedan narod jedan glas ! Naravno da narod nema prava glasa ! NArod je zaštićen ALI NIJE SUBJEKTIVITET, te se ovdje očito radi O PODJELI BIH NA TRI DRŽAVE !
I da Sud daje za pravo narodu hrvata iz FBiH a ukida isto pravo narodu hrvatat iz RS ?? Odnosno da tamo ne postoje ! A ako tamo ne psotoje hrvati logičnoi mi iz imena Srpska da ne psotoje ni Bošnjaci pa je to anstavak etničkog čišćenja !
Eh sad ce se preslikati stanje u Mostaru na cijelu Federaciju... znaci ako Inzko ne reaguje, a nece, niko nece skinuti SDA i HDZ jos 10 godina....
vxvy pa to i hoce dok ne pocrkaju..... inace bi isli u zatvor
.ebo Hrvate van Hercegovine! I za koju godinu slijedi referendum i otcjepljenje kao što Dodo forsira u RS-u! I da ne zaboravim, pripajanje susjednim nam državama!
Sve mi ovo miriše na to!
A kako je do SADA inplementiran rezultat izbora
DA JE SLOBODA I DEMOKRACIJA BILA BI HERCEG BOSNA A NE FEDERACIJA! DOLE BOŠNJAČKOM FAŠIZMU, GAŽENJU HRVATA I OVOJ BIH! ŽIVJELA HRVATSKA REPUBLIKA HERCEG BOSNA! IF YOU HATE ISIL AND 23 PERCENT OF ISLAMIC CALIPHATE ZENICA-SARAJEVO-TUZLA LIKE THIS!
NikolaSubicZrinjski nije znao hrvatski vec samo hungary..sega
@K2SO4 Zaustavio je islamizaciju Europe kao i gospodin Dragan Čović jučer
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
a sejdic i finci vas ne zanimaju? samo da covicu kondoru obezbjedite vlast i spasite ga da mu ne otvore neke procese za kriminal koji godinama cuce u ladici?
jeste se to prepali da cete ga ispusiti 2018? mogle bi ove ljevlje partije doci pa da vas sutnu iz vlasti i pokrenu koji disciplinski postupak?
Bravo krišto, otkrila si toplu vodu. Ja bi te odmah za člana predsjedništva!