Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'đe si ti demagogija i populizam? Nismo te prepoznali. U tvoje vrijeme je bilo divno. Hoces da ti ispricam pricu o zeni i psu? ...ebo ti pas mater!!!
Kad nju slusam pa SBBe upitam se ko ju vlasti. Ispred Federacije u vlasti su: SDA, SBB , HDZ, SBiH, BPS- Sefer Halilovic..PA razmisljaj za koga glasati. Ako imas pameti sve je jasno.
E jest se nasla persona da prica o vlasti. Bas je postenjacina!!!
U pravu si, a ja sam bio na vlasti dok si ti bila u narodu i slušala demagogiju i populizam. Koji cirkus, isto kao da se pljačkaš banke žali kako svi kradu...
Vjerovatno ti je drago sto si i ti sama bila dio te vlasti i sto si prije 2 godine javno mogla sa drzavnog racuna dodijeliti ono ko od sale preko 100 000 km svojoj bliskoj familiji u Livnu da ih malo poguras.
Jos izguzvana babuskara ima obraza ovako nesto izjaviti. Bukvalno nas ne jbe ni 5%. Zna, moze joj se.
Ti si ta koja je napravila ogromnu štetu BIH ustaškinjo
ono kad pripadnica kradezea prica o demagogiji i populizmu .... licemjerstvo rijetko viđeno ...
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojan nivo konverzacije, bez huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnom će vaši komentari biti obrisani. Http://zalbe.vzs.ba
MRSSSSS... i ti i tvoja stranka HDZ i SDA i SBB i SNSD i SDP i sve... mrssssssssss, raspali se dabogda
Rece zena o samoj sebi I svojoj HDZ stranci koja je u vlasti?!
Svak vrti demagogiju
E ne'k si nam rekla...