Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Morate vec jednom i to zauvjek da svatite da je i previse stranog uplicanja i pomoci u svemu i svacemu,Ako niste,a niste to se vjecito vidi odkako postoji republika Bih sposbni sami obavljati svoju duznos,krajnje ve vrijeme da svi podnesete neopozivu ostavku i predate taj dio BiH stranim privatnicima koji ce barem od nje napraviti veliko skladiste,novog,starog i savremenog otpada od cega mozete imati nepredvidivu korist i zahvalnost,Pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE\"
proces dodikove destrukcije bih...
normalno da ce biti razocarani sada ce se vidjet sav njihov \"rad\" nema vise alibija, sad valja raditi
drug... ne vidi se dno jos... tonemo gore nego zemljotres pri tsunamiju.. drzi se prijatelju... ali ne znaju da smo mi davno prosli treniranja \"rupe bez dna\" pozdrav iz TZ!
strane sudije garantuju da fashisti iz pravoslavnog naroda ne dobijaju svoj glas i u zakonu !!
neko je visak ili domace sudije ili strane, ako su oni za ostanak srtanih, neka se sami povuku .. sta ce nam domaci ako imamo strane, I obrnuto ????
Vidi li se dno?