Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de ne kaki baliyander. to je kao kad srbi 1992 mosnjama objasnjavaju sta je bolje za njih. svaki narod zna jako dobro sto je za njega dobro. to sto ti pricas je dobro za vas - parazite, ali ne i za nas !!
odlicno je nama u federaciji..odlicno..
@DA To je potpuno pogresan politicki koncep za Hrvate,cisti promasaj,cak veca greska nego sto je je pocinio F.Tudjman kad vas je u toku rata stavio na licitciju Milosevicevim cetnicima kako bi dosao do ciste Hrvatse.Jedina opcija za Hrvate i Bosnjake je jaka drzava sa desetak regija gdje bi pored hercegovackih Hrvata svoja prava mogli ostvarivati i Hrvati u centralnoj Bosni kao i Posvini. Svaki treci entitet bi bio stetan za BiH Hrvate,jer bi se van njega naslo oko 60 % BiH Hrvata koji sigurno nebi bili zadovoljni takvim rjesenjem te bi doslo do njihove migracije i sigurno nebi se prseljavali u taj Hrvatski entitet.Koliko bih vas ostalo u BiH nakon toga
Đeneral Krmeća Glava (česta od Drine pa do iza Bosfora) je nazvao najvećim srpskim uspjehom - rat između Bošnjaka i Hrvata...eto koji cilj prate i ova dvojica četalja što masovno bacaju komentare predstavljajući se kao sva 3 naroda.
slazem se.Svako njihovo preglasavanje mi trebamo blokirati..U svim institucijama..naravno,nek crkne nametnuta nam kobila..mi smo prezivjeli i gore,pa cemo i ovo..
@HERCEG O kkvim zlocinim nad Hrvatima srednje bosneti pricas.Vec l991 godine u srednjoj bosni uveli hrvatski dinar kao zvanicnu vlutu,hrvaski obrazovni program,uspostavili vojnu kontrolu i vlast u opcina Kresevo,Kiseljak,Fojnica,Busovaca,Vtez,N.Travnik,Bugojno.U sukobima izmedju Hrvata i Bosnjaka,pocinili ste niz zlocinau Kresevu,Kiseljku,epnici,H.Ploci,Busovaci,strasne zlocine u Vitezu,G.Vakufu.Demonstrirali ste silu prije izbijanja sukoba i zabranjivali rat Stabov TO.Pljackli konvoje za Tuzlu.Vojna i privredna saradnja izmedju Hrvata srednje bosne i Srba je cvijtl u ratnom periodu.
Srbi imaju Banja Luku,Bosnjaci Sarajevo,a mi moramo da dijelimo Mostar..
to je istina, ali ta prava smo si sami zahvaljujuci glupim politicarima predali u ruke bosnjacima. zbog toga treba blokirati sve federalne institucije, bez izuzetaka. kobila je ionako pred crkavanje, treba joj pomoci da crkne. ili ona ili mi !!!
SAMO JEDINSTVO HRVATA I HRVATSKOG NARODA SPASAVA HRVATE OD NJEGOVOG PRETVARANJA U NACIONALNU MANJINU.NE TRAZIMO NISTA VISE NEGO STO I OSTALA DVA KONSTITUTIVNA NARODA U BIH IMAJU.HOCEMO SVOJA PRAVA I DA SAMI O SEBI ODLUCUJEMO.
NIKAD ZA NIKAD VISE TAMO NEKI SEJDO ILI ONAJ KOCKAR I ALKOHOLICAR KLJUIC..
Slazem se HERCEG. JEDINSTVO HRVATA JE SADA NAJPOTREBNIJE. DOSTA NAM JE RAZNIH KOMSICA I KLJUJICA !!!!!!!!!
PRIPREMITI SE ZA DEFINITIVNI RAZLAZ SA MUSLIMANCIMA U VJESTACKOJ FEDERACIJI.NIKAD VISE NECE BITI PREGLASAVANJA VOLJE HRVATSKOG NARODA.
PRIPREMIT SVE POTREBNO ZA TV KANAL NA HRVATSKOM JEZIKU!
PRIPREMITI SVE POTREBNO ZA TRECI ENTITET!
SAD FINO DA SE PRIPREME TJERALICE ZA SVE MUSLIMANCE KOJI SU POCINILI I ODGOVORNI ZA RATNE ZLOCINE NAD HRVATIMA OD SREDNJE BOSNE PA DO HERCEGOVINE..PA DA IH FATAJU KO ONOG ZLIKOVCA GANICA.