Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klixu bi bilo dovoljno da zaviri na svoj forum, tema fotografija pa da nadje eonima zanimljivije tipove i bolje fotografe od ovog momka cije jedino dostignuce, za sada, sto ne zgubidani nego provodi svoje vrijeme na nacin koji je koristan. Ne razumijem klixov kriterij objavljivanja tekstova, recimo rekst o Enisu Čišiću je bio pun pogodak jer je momak ako ne svjetske onda bar evropska klasa u onom sto radi ali tekst o ovom momku ne mogu shvatiti nikako drugacije nego kao placenu promociju.
Doduse i ja sam blesav, poznajuci background klixa i ja previse ocekujem. Pa nije ovo nikakvo ozbiljno pisanije nego žuta zajebancija za mase.
Slika 2 i 3 su dobre al ovo ostalo normala to moze bilo tko
naravno, dva komentara
jasenko korjenic te moze nauciti mali moj a ti se pravis faca
Lijepo za njega da je ambiciozan ali gdje je skupio toliko sati volontiranja? Jer gdje god se objavi nešto za volontiranje, traže iskustvo, uslova nekih masu.
aktivista crvenog krsta duže vrijeme
Ako mu radio ide k'o foto, daleko ce dogurat. Al' da ne kazem gdje...
this is the end my only friend, the end
Bravo, treba nam dosta vise ovakvih ljudi. Cekamo opet tekst o nekom od njih.