Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
знате ви све...
Kad vam sutra neko djetetu prisloni noz uz tijelo zbog telefona il jos gore par maraka u policiji ce vam reci sto ste mu dali da nosi pare il telefon, i u vecini slucajeva ce vas krivit ukoliko vas neko osteti e pa tako i ja kazem sto su ta dvojica ganjala mafijase kad su nesposobni za to kao i vecina njihovih kolega, dakle sami su krivi. Jedino znaju igrat Bingo i jesti burek u MMu.
nije niko nikog ganjao ljudi stali samo autom nisu ni izasli ovi ih iz automata pobili..sta su mogli? ma da jesu nikakvi, kazes tuce neko nekoga, a mi to nismo vidjeli ne mozemo mi tu nista, pa treba da ti slomi vilicu,kost, da bi oni shvatili ili mrdnuli da nesto urade..
Bolja da kradu auta vani nego ovdje
U austriji kobre svake godine prilikom hapsenja kriminalaca ubiju od 90-110 krimosa, a 95% njih je samo pogresno mahnulo rukom prilikom hapsenja. Drzava stoji iza njih, oni su dobili nalog od drzave za hapsenje, a oni su bili kriminalci. Bolje mrtav krimnialac, nego na policajac na zadatku koji radi za drzavu ili civili.
@lilimarlen jaro moj da oni tako ubijaju ne bi im arapi i migranti zene silovali ne rise
bolje krast nego radit
A jesu li tamo ubijali policiju na zadatku kao ovdje kod nas.
Sirotinja krade od Hrvata,vazda smo vas hranili
Kakvi austrijanci ili rusi? Ovo je ĐIKANIJA VLAŠKA. Remetilački faktor gdje god da dođe. Opančarska krezuba stoka sklona lapotašnju, strindžanju i snohaćenju sopstvenih kćerkica. Džaba državljanstvo, neće iz te vlaške opančarske gamadi nikad izaći taj genocidni gen tok se vlahinje ne otaru dobro od ku rčinu da se izbije ta genetska hibridna incestoidna struktura vlaškog opančara i čobanina...
Tišina muđikane!!!
@PAOK Jesam li te pogodio u dušu opančaru vlaški? De mi reci jesil ono ti jutros lapotašio djeda? Vidim pronašli su ga mrtvog-ladnog negdje kod Banja Luke ;) ;) ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (15)