BiH
1.6k

Krajišnici za Zmajeve: Ovako Cazin navija za reprezentaciju

Klix.ba
Nogometna reprezentacija BiH za koji dan će zaigrati protiv Argentine na legendarnom stadionu Marakana na Svjetskom prvenstvu u nogometu. Sam plasman Zmajeva na ovu veliku nogometnu smotru ispunio je srca svih vjernih navijača, ali pridobio i nove u redove onih koji ih bodre. Snimljeni su mnogi spotovi i pjesme podrške Zmajevima do sada, a najnoviji je onaj snimljen u Cazinu.

Navijači reprezentacije iz Bosanske krajine uvijek su bili među onima koji najsnažnije bodre nacionalni tim. Bez sumnje, tako će biti i ovoga puta.

Za Cazinjane, ali i druge Krajišnike, reprezentacija i Zmajevi su uvijek bili više od samog nogometa, to će tako uvijek i biti.

U spotu podrške Zmajevima snimljenom u gradu Cazinu i na starom gradu Ostrožac, učestvovale su navijačke grupe "Ljuti Krajišnici", "Šejtani“ i BH Fanaticosi, kao i drugi građani i građanke ovog grada.

U spotu "Krajina za Zmajeve" Cazinjani su i zaplesali latinoameričke plesove, ali i jahali konje te palili baklje. Nisu zaboravljena ni trojica navijača "Ljute Krajine", Hasib Mahmić, Vildan Pehlić i Almir Kasumović, koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći u Poljskoj dok su se vraćali sa utakmice Litvanija-BiH prošle godine. Njima je odata počast u ovom spotu.

Ne sumnjamo da će u Krajini biti odlična atmosfera kada budu igrali Zmajevi, a do tada pogledajte ovaj navijački spot.