Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko samo zlobnih komentara, ovce jedne glasacke. I zasluzujete ovakvu drzavu i ovakav zivot kakav vam guzonje iz SDA i ostalih stranki obezbjedjuju. Vama je nor.alno da guzonja sa jedva zavrsenom srednjom skolom i kupljenom diplomom u skupstini ima 2000 maraka platu plus naknade za odvoje i zivot ali vam je zato nenormalno zasto doktori kojo su studirali 6 godina i nakon toga min.5 godina soecijalizacije traze svoja prava.
Nema spasa jednoj drzavi sa ovakvim nakaradnim narodom. Doktor je na zapadu najcjenjenija osoba, sa velikim postivanjem. Kod nas je doktor olicenje kriminala, korupcije. Cekajte, tek dolazi vrijeme kad cete moliti za doktora, ali ce biti kasno, sve ce otici vani zbog vasih primitivnih misljenja!
Ne bi oni ništa zamrzavali, ali su osjetili da je javnostprotiv njihovih zahtjeva.
moze im se hoce im se.
A kada ce moci oni koji ne rade na budzetu i kojima se svaki mjesec odbija od plate mnogo novca za zdravstveno, da recimo "zamrznu" uplate za nefunkcionalno zdravstveno?!
@kolorit onog dana kada budete uplacivali doprinose za zdravstvo ne samo na minimalac na koji ste prijavljeni vec i na ono sto dobijete mimo banke "na ruke" i zaradite na crnjaka...