Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Salji dalje, magarac ko vrati
Građani BIH kao da ne žele shvatiti da neko na vlasti trpa ogromne pare od EU u svoj džep, pa se nešto bunite u stilu zašto ih HR vraća, neka ih EU primi...i tako dalje. Gospodo svi političari na ovim prostorima su korumpirani do besvjesti, a mi ih biramo, znaći do nas je.
Jos im nije kasno da okrenu nazad za pakistan, a i u saudiju mogu dole im ne trebaju drva za zimu
"Neu Clans in Deutschland "ili "Flüchtlinge machen Urlaub " trazite ovo na youtubu ili po njemackim vijestima pa znate sto je njemcima dokurcilo sa ovom stokom ! Ovi su zasrali svoje zemlje nakote se po 7 celjad i sad hoce po njemackoj i evropi da se sprovode
kulturnog demagoskog odbijanja lokacije ... podilaze dodiku i vucicu jer je Svucko lobirao protiv te lokacije jer navodno zive srbi a B.Petrovac nema 500 ljudi ukupno... i bez obzira ciji je objekat bitno je smjestiti ljude ... na Kraju ne smije se dozvoliti stvaranje infrastrikture u BIH da nam onda hrvatska i srbija lageruju migrante .. sve je to politika siromasenja inopterecavanja federacije dok tvorevina pc i srbija rade iza ledja na secesiji...
Zasto ste odustali od Agrokomerca, to je u vlaabistvu drzave, ah znam zasto, zato sto je direktor vodovoda u Kladusi totalno izdominirao ministara sigurnosti BiH i potpuno ponizio drzavno ministaratvo.
Gradjane BiH preseliti u Njemacku, BiH prepustiti migrantima, i problem rijesen.
Ako EU ne prihvata neka ih onda uzmu sebi!!!
Ništa drugo ne preostaje nego trpati ih i vraćati nazad u Srbiju odakle su i došli
imaju ovi migranti para. eno na elidzi puna ih posta..cekaju western union doznake i poceli vodati elidzanske trebe okolo. valjda sponzoruse nanjusile pare.
Pa i ovi sad objekti gdje migranti borave su privatni....loš im je izgovor....jači je Mile sa svojom politikom .
Hvala Mektiću što ih pušta.
Valjda skontaju da su nepozeljni pa nece vise ni dolaziti. Tako bi bilo i najbolje. Da se ovi nasi lesinari od politicara vise ne bogate.
Halo, valjda su kasarne u državnom vlasništvu (možda je kod nas i to privatizirano), ima infrastruktura, malo sanacije i sve riješeno.
sve vratiti u sarajevo