Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja glupost. ravis biciklisticku stazu a ulice Pune rupa i rupcaga. Na nekim mjestima nestao asfalt skroz .
dzaba ti plavi prelazi kad su se vec izlizali na pojedinim mjestima
Ma i na biciklističkoj stazi pičvajz. Pola biciklista se vozi stazom u suprotnom smjeru, iako su na samoj stazi označene strelice obaveznog smjera a neki dan postavljeni i znakovi. Vrlo jednostavno: vozi se onom stranom i u onom pravcu u kojoj ide i saobraćaj motornih vozila!
Pa sta treba da lik sa biciklom od RTV ode na Dolac Maltu, okrene se na semaforu i onda ode u Nedzarice. Pa nije na autobanu.
Samo me zanima kad ce poceti kaznjavati onaj medjusvijet sto i pored jasno ocrtanog smijera vozi kontra?
divi ovog sto puca minus garant jedan od ovih kontrasa i jos smatra da je vjerovatno tako OK :-)
prvo nek poprave semafor u Švrakinu, već 20 dana na nepreglednoj raskrsnici semafor ne radi, pravo je čudo što do sada nije bio udes