Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aerodrom visoko je sportski aerodrom i to ce i ostat. isti fazon kao i sa trebinjem, nego je dobio izbore prosipajuci ovu pricu.
BiH treba jedan veliki I dobar aerodrom. Sarajevski je sredjen i pristojan ali geografski i klimatski je limitiran. Moje rjesenje iz snova je veliki aerodroom u Tuzli u Dubravama gdje je ravnica i magla je rijedja i onda brzi voz Tuzla-Sarajevo – sa sat i po od Dubrava do Sarajeva. Jedino Dubrave se mogu prosiriti da jednog dana servisiraju i prekokenaske avione. Pa samo u Americi zivi 200,000 Bosanaca od kojih hiljade i hiljade pune dzepove ZG i BG aerodromima preko kojih stizu do Sarajeva umjesto da lete direktno iz New Yorka ili Chicaga u BiH. U normalnim zemljama to bi bilo i moguce a u nasim prilikam ipak samo san.
Dodikova prica o aerodromu u Trebinju je samo jod jedan nacin zavodjenja ljudi iz Rs-a. One pare koje je rek\'o dati za izgradnju tog aerodroma, ne mogu pokriti ni 5% potrebnih sredstava. A treba znati da oko Trebinja samo postoje aerodrom u Mostaru, Dubrovniku, Pogdorici, Splitu itd, i treba znati da su ti aerodromi godinama u upotrebi i poznaju ih kompanije, i opet ni ti aerodromi nemaju prometa. A, sve kompanije lete u Sarajevo, jer je to glavni grad BiH, i cak bi Dodik napravio najsavremeniji aerodrom u BiH(sto naravno nece), niko ga ne bi koristio, jer stvarno nema smisla imati aerodrom u tako malom gradu, koji je daleko od svega. Zao mi je naroda koji je zaludjen Dodikovim lazima, vrijeme je da se probude
@komentator slazem se a ko i uvijek kasnimo u svemu!Sto je nenormalno to je sto se pravi aerodrom u Trebinju???Hocel to bit raskrsnica oruzja i droge??? BiH4EVER!
Nema nista od preuzimanja naseg neba. Srbi i Hrvati previse vole pare koje zaradjuju koristeci nase nebo, a domaci izdajnici im pomazu da ga i zadrze pod svojom kontrolom.