Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde vlahadijo na youtube i dislike ovaj film XD mama vam ga vlaske
Uživala su i Srpkinje u Vatrenim kočijama u Orašju. Izbij Hrvatu oko, on ti izbije dva.
Sto ni hit*lerovci i nacisti nisu radili to rade srbi vec stotinu godina, siluju, siluju i siluju!
Srbi VEC VISE OD STO GODINA SILUJU BOSNJACKU DJECU, DJEVOJKE, ZENE, MUSKARCE I STARE OSOBE! Vrijeme je BILO DA TO CIO SVIJET ZNA!
E nek si nam rekao,ne bih to znao bez tebe...hahah
I koga je to Hag optuzio, sudio i presudio kaznu za silovanja konkretno. Imenom i prezimenom, gdje su ti zlocinci i u kojim zatvorima leze?
Procitajte knigu \" Jelana \".Mozda je Angelina mogla ponijeti kuci !
Nemas ti pojma. Biblija nastala stotinama godina prije nego su se srbi prvi put pomenuli igdje. A nije mi jasno ko dozvoli komentare na ovakav clanak, sta je cilj? Vrijedjanje zrtava? Stvarno ne razumijem...
Dokaz da su srbi kao skupina prokleti od Boga dragog: Sveta Biblija - Postanje ( 9:25): I Bog reče: Prokleti bili srbi sluge kao i braća njihova. \"Maledictus serbus servorum erit fratribus suis.\" Evangelik
Pa hoce li Hag ikad ikog kaznit onda????????????????