Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo bilo ljeto pa decembar pa sad kraj januara
Kamenjarski Srbi, 7% populacije Bosne i Hercegovine, dobili su uhljebljenja u hrvatskoj obavještajnoj službi i ovdje napucavaju komentatore koji glume Bošnjake i tvrde kako Izborni nije problem, samo je Čović problem. Sloppy job SOA. Nećete dobiti izborni. Potpišite sad 7% vlasti dok vam i to nudimo.
Čovića pod hitno uhapsiti i procesuirati.Mnoštvo je neoborivih dokaza o učešću u UZP-u ,odvođenju logoraša na prinudni rad i slično.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kamenjarski Srbi, 7% populacije Bosne i Hercegovine, dobili su uhljebljenja u hrvatskoj obavještajnoj službi i ovdje napucavaju komentatore koji glume Bošnjake i tvrde kako Izborni nije problem, samo je Čović problem. Sloppy job SOA. Nećete dobiti izborni. Potpišite sad 7% vlasti dok vam i to nudimo.
Puno im je i 7% vlasti
Da se ja pitam dao bih im enklavu Međugorje za $$$ turizam, ko indijanci što imaju kasina, ali kladionice bih oduzeo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa sta si zapeo ko sivonja , popusti malo i bit ce dogovor , znas da nemozes dobiti ono sto trazis !
Dobit ces 0000.
Waitz: EU nikako ne može zagovarati pravo glasa na osnovu etničkih principa. Jer to je u suprotnosti s našim vrijednostima i principima na mnogo načina. To je NO GO. Činjenica da se o tome čak i razmišlja ili daje privid podrške izuzetno šteti kredibilitetu EU.
Ako se ne uspijete dogovoriti sa Hrvatima oko izbornog zakona sva vasa maska o gradjanskoj drzavi spada,a vidi i zapad da vam je do nametanja rjesenja Hrvatima i da ih svedete na nivo nac.manjine, pa bi se okomili zesce na Srbe. Hronicno patite od ispunjenja ratnih ciljeva i svijetu ne mozete oprostiti sto vas je zaustavio pred BLom.
Fasista
Vreme je da i ovaj Coban spakuje Kofere i ode polako dzabe on trazi treci Entitet nek se preseli kod Milanovica on mu moze 100% Entitet da Pokloni ima na Jadranu dosta goli Otoka neka napravi sebi HercegJadran u Hrvatskoj.
Demokratija podrazumijeva da je 1 čovjek 1 glas. A ne 1 čovjek 5 glasova. Uzmite bilo koji izborni zakon iz neke EU zemlje. Svi imaju razne narode, ali nijedan nema trećinu vlasti sa nekoliko procenata stanovnika.
Dok prođu izbori,i ako prođe dobro onda 4 godine nece ni spomenut izborni zakon
Bošnjaci, budite džentlmeni i dajte hdzu trećinu vlasti iako imaju 5% birača, ostala 2% su nelegitimni hrvati. Budite ,europski' narod. Cijena - sitnica.
Kad god bude rok i kad god se izmjene izborni zakon , HDZ nece imati člana predsjedništva, pa ni kad bi odredili to zakonom. Jednostavno nema on glasača, presli su Rvacku. HDZ nece nikada pristati na elektronsko glasanje po kome nebi mogli dopisivati i krasti glasove. U regularnom brojanju nemaju ni 2% glasova.
Nek neko objasni Dodiku i Čoviću da im Palmer neće i ne može promijeniti Izborni zakon.
Uhhh kako mi treba neka zurka s mnogo riba,alkohola i bijelog,ispusni ventil
Nema dogovora i izmjene dok ne riješimo problem zvani "manji entitet"
gooUser345, najbolje je vama da se zaputite prema Turskoj dok je koridor još otvoren!
hahaha. bedoo glasaj