Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svakoj normalnoj drzavi ovaj posao bi svakog covjeka ucinio gospodinom (cijena proizvoda, podsticaji itd.) ali u Balkanskom ejaletu je to samo posljednji jecaj bijednika, a nadlezni te samo dalje guraju u rupu iz koje se pokusavas izvaditi.... SVAKA CAST ELVISE NA POZITIVI KOJOM ZRACIS!
da gledam često strane kanale švabe se dive svojim poljoprivrednicima livadama i stokom samo kod nas ako želiš biti farmer znači da nisi ništa drugo mogao biti..
A znas li zasto je to,mentalitet koji nam je u amanet ostavilo Osmanlijsko carstvo....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako je moguce da postoje ljudi koji se mogu sprdati s ovim momkom?U kakvoj smo to zoni sumraka? :/
Oooo pa to si ti,Reufe?Sreca pa postojis ti da mi kazes :))
BAS JE CUDO DA COVJEK IMA SAMO JEDAN PRIHOD OD KOZA. A SAMO KOLIKO IMA U BOSNI NAPUSTENE ZEMLJE KOJU NIKO NECE DA RADI A KO GOD HOCE DA RADI MOZE IMATI I IMACE IZVOLI. BEZ MOTIKE NEMA HLJEBA
OVAJ S TREĆE SLIKE, DA SE OBRIJE, isti MILANČE DUDUK .....
I dodolidgu ima koze i ovce ;):) ali ima ih pravo puno, muze i sisa beskrajno :):)
nategne li se koja usput? daj prosljedi ima nas jos
Materne li se koja usput, daj prosljedi ima nas jos :)
Imas li ti stagod zensko na dvije noge pa da nategnemo skupa ?
Materne li se koja usput, daj prosljedi ima nas jos!! :)
Seljak bio, seljak ostao ...
ne brini, ako ostaneš bez koza možeš uvjek postati saobraćajni policajac...
sad kad bi mi neko nudio da osnujem farmu ili da nastavim raditi ovo sta radim..sada bih volio da se bavim poljoprivredom.puno zemlje,nesto stoke..a uzgajo bih kukuruz.
Pa zašto ne oreš to puno zemlje što imaš ..?
Svim BH političarima i onima koje su uhljebili i one koji ih podrzavaju od sveg srca zelim da vas uhvati ISIS.
Ne lipsi magare dok trava ne naraste!
Na teritoriju grada je u Hrvatskoj zabranjeno držanje domaćih životinja, Putovići su od neki dan postali zenička gradska zajednica - tako da po hrvatskim kriterijima Zenica nije grad.
kako je slatko jare na drugoj slici, dusaaaa
odgovorno tvrdim da je jare puno ljepse od tog chowa haha, ali problem je sto naraste, i sto ga nemam gdje :D moze plisano jare :) ti si moje jareee :****
Novinarske obmane: ".U izbjeglički kamp u Putovićima je doselio 2000. godine, kada je njegovoj majci i njemu izgorjela kuća u kojoj su živjeli....."" Nije im izgorjela kuca, VEC SU JE AGRESORSKE NEMANI ZAPALILE, za vrjeme agresije na BiH... Ovako cesto Avaz, klix, info.hr isl... Pisu o nekom Bosnjaku cija je cjela porodica pobijena,,, I oni ne pisu "njegova porodica pobijena" vec "izgubio porodicu u ratu"" Tako to u novije vrjeme rade antibosnjacki mediji, pa evo i sad kuca izgorjela a nisu je agresori zapalili.........