Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...više ne znaš ko kome zavaljuje :))
Plavuša. ''Pitao me kolega da spavam sa njim, teško je bolestan, ima još par dana zivota, a to mu je poslednja zelja... Evo, prošlo je sest meseci od tada i još je ziv. Izgleda da sam mu spasila zivot...''
gore nego u japanskim pornićima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jesu li ovo kozaci ili kozoyebi? ahihihihihi.
navijeke sinko.
Sto je babi milo to joj se snilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta je sad klix, ipak nisu specijalci i "umjetnici"? Ja ne znam ko ovdje ima pamcenje zlatne ribice, citaoci il vi tamo u redkaciji, ne znam kako da vas nazovem
a kozojeba jesu ludi nece oni zaspat do rusije
ovi dok budu boravili ovdje nece se skinuti i okupati iz ovih odora
Par casova ucenja folklora sa ovim KUD-om onda performans sa istim na trgu da ih svi vide i snime (rtrs) , par SNSD placenika da ko fol zaigra narod sa njima sve u cilju da se prikaze javnosti da su to ko fol umjetnici a ne specijalci. Akt dostojan Gebelsa , ali najgore je sto ce ti " umjetnici" poslije izbora ako Dodo izgubi igrati kolo po Srpskom narodu ( opoziciji).
Igracemo mi svi kad KGB zaigra po opoziciji i narodu samo ako Dodo izgubi izbore, ovi placenici su za domacu upotrebu
nadam se da ne pripremaju teren za druge...
potimsra im se u onu subaru
posaljite te ih kod nas u federaciju pa da im mi pokazemo kako se igra i plese
Pa ove vlaske koze i jesu za kozake,njima je vazno samo da se trpa,prva,druga klasa nije vazno,vazno je da se trpa-uvlaci mis u rupu.A I ruskinje-ukrajinke takodjer,znam iz iskustva.Vlasko-ukrajinsko-ruska posla.
Ako su zbog ovog došli , aferim.
Hvala i DOVIĐENJA.
Hahahahahaaaaa ovako sam ja mogao skupiti raju pa na neki trg po trebu i satro plesemo valcer, a ono nidje veze, hahaaaaaaaa ja ublehasa.
Pofatali cure,zajebancija ziva.nemogu hodati cestito.posto su kozojebci,mozda bi im bolje muski pasali.
Gledaj ti cizama, nema kozi bjezat kad joj kozak zadnje noge ubaci u cizme.
Znajte zlocinci i branitelji zlocina pocinjenih nad Bosnjacima, da vam vase podmuklo lukavstvo po formuli: Ubijacemo ih kao Bosnjake, ali ih necemo brojati kao Bosnjake! ? nece proci dok ima Bosne i dok bude Bosnjaka! Upamet! Moji hrabri Bosnjani,spremite handzare zlo se vije iznad nase Bosne ponosne.
...a, jbg, tako ste i onog brkicu zagotivili :)
Ova diskusija obiluje huškačkim govorom. Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima u BiH. Prijavite govor mržnje http://zalbe.vzs.ba