Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seri seri moj golube bijeli,dobro ce to kod nas funkcionisati,prijavis policiji ocit kriminal ili prestup,policija ti uzme podatke i odma obavjesti izvrsioce krivicnih djela, onoga ko ih je prijavio.Mislim da su normalni zakoni u BiH nesprovodivi.BiH definitivno nemoze zazivjeti kao drzava ne zato sto opstruiraju Srbi i Hrvati,vec zato sto su Bosnjaci nezreli i u totalnom neredu,korupciji i kriminalu.
https://www.youtube.com/watch?v=foGr3BejSVY
moj br licne karte je 21011966007 zivim kod tetke zuhre kod zeljinog stadiona klijent sam vakufske banke i obicno dizem novac s bankomata u onom mracnom djelu hrasnog oko 20h svakog prvog ali molim vas da mi se zastite podaci i da ostanem anoniman jer bi neko mogao saznati da mi je pin kod na bankovnoj kartici 2101 pa bi ga mogo zloupotrjebit