Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na prostoru NG-a ima nacelnik koji dostojno obavlja svoj posao. Nije mi jasno zasto se pojedine politicke partije a time i kandidati koji su ispred njih brukaju. Bolje bi im svima bilo da i oni sami daju podrsku Semiru Efendicu koji im je dao zadacu kako to treba da se ponasa jedan nacelnik.
@vlado.nine Samo da te upoznam sa cinjenicom da je Tibra na Stupu na teritoriji opstine Ilidza a ne Novi Grad :)
@vlado.nine haha prihvati cinjenicu da nikad bolju osobu nismo imali na poziciju !! a ne pricati gluposti o mafijama itd HAHAAHHA
Sa 0 glasova si postao kandidat za nacelnika jer te Zeljko htio tako postaviti, na stetu zene koja je dobila 20 i nesto glasova od opstinske organizacije Novog Grada, umjesto da se povuces i sakrijes od stida ti se pravis pametan.
Poderat¸¸ će vas Efendić ko ja lamelu uz Mahmutovac!
Gledao sam ovog lika neki dan na TVSA. Koje osnovno nepoznavanje organa uprave i nadleznosti. Zasto DF salje ovakve nespodobne ljude, ciji govori sadrze 90% neprobodivih stvari. Koga vise lazu uvlakaci Zeljka Komsica.
Neku noc gledam ovog lika na tvsa. Bruka!!! Sam sebe covjek pokopa. Samo je pokazao koliko nije spreman za ovo. Lahko je pljuvati druge, a sta ti nudis????...NISTA Tako da ocekujem ubjedljivu pobjedu Semira Efendica! Definitivno covjek nema konkurenciju!
Mozda ti i jesi dobar covjek ali iskreno pored trenutnog nacelnika nemas sanse!!
Tanko
Dzaba trosite vase i nase vrijeme, pa i novac, pored Semira nema niko sanse, dovoljno je reci, 22 miliona = 35 miliona !!
Mene bi bilo stid da se kandidujem , kad bih za rivala imao Efendica i njegov amanet iz protekle 4 godine. Budi covjek i cestitaj mladom i uspjesnom nacelniku!
Oni koji su po drugi put ubili Mustafu Busuladzica su se nasli da pricaju o laznim obecanjima, nekakvim lazima.. Zavucite se u misju rupu i ne izlazite...
Je li te stid sta su tvoje kolege iz DF-a uradili na posljednjoj sjednici skupstine? Nazalost poslije 02.10. bices iskoristeni kondom zeljka komsica i bakira alispahica
Efendic i to je to. Da si eventualno druga opcina dalo bi se razmotriti ovako, gubis.
ko će se sve ugraditi u projekat?
Ovo će biti blamaža za DF. Nemam pojma kako je ovaj Kovacevic pristao da ga "potroše" na općinskom nivou. A još ove izvale o "svjetskim razmjerama" prepoznatljivosti općine. Pa Sarajevo u svijetu prepoznaju samo po ratu, jer su oni koji su ga u svijetu upamtili po Olimpijadi svi skoro poumirali. Doduše pisao je Kovacevic doktorat o planetarnoj sigurnosti pa je možda uspostavio veze sa vanzemaljcima tokom istraživanja.
😂😂😂😂 imaš samo jedan problem, zove se Semir Efendić 😎!!! p.s. povuci se dok ti kasno nije, djeca ti se smiju😉