Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A mislim kome hocete to da renovirate, pa jos malo nece biti studenata svi ce otici, bolje prosirujte autobuske terminale i aerodromske terminale da mozemo otici bez guzvanja.....
Izgleda nevjerovatno, nikakvog napretka nema u poboljšanju studentskog standarda već decenijama. Bjelave odron, drage su mi iz nekih razloga, ali realno, katastrofa.
Sta to u ovoj drzavi sto vrijedi ne datira iz Titovog doba? Rat je zavrsio 1995, znaci skoro 25 godina, cetvrt stoljeca, a sta ste izgradili, organizirali, uredili? Umjesto da je izgradjena cijela autoputna mreza po BiH nama je vijest kada se ispred predsjednistva izgradi trotoar.
@ValterUdarnik Razjebali ste Jugoslaviju na podobne vukojebine u kojoj oligarhna kasta ratnih profitera i zlocinaca vlada i upravlja medijama. Svaki dan nas truju mrznjom, senzacionalizmom i laznim zgrazavanjem. Promovisete lazni patriotizam i vjernistvo dok kradete drzavu.
Ako je ovako stara, onda je slabo gorući problem.
Čuj. Pa mlađa je od samog Doma Bjelave koji datira od 1959.
Prodajte kompletnu kotlovnicu kao antikvitet.
Franc Ferdinand grijo guzove na njoj