Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Jadranka! Bošnjaci, bolje se smirite. Vidite da nitko ne podržava nacional-socijalistički SDP, a niti islamo-fašistički SDA. Umjesto zločestih snova o širenju i tjeranju drugih, radije se okrenimo razvoju. BiH je zemlja tri entiteta koji postoje bez obzira ozvaničili se ili ne. Što prije to Bošnjaci shvate, prije će se BiH stabilizirati. Onako iskreno, zar mislite da će USA donositi neko rješenje protiv Hrvata i Srba, koje podržavaju Hrvatska, Srbija, Njemačka, Rusija i Vatikan? Zbog čega? Samo zbog Turske koja je na pragu da postane novi Iran? Što vam pada na pamet. :) Bolje vam je okanite se radikala, ipak ste u Europi. Bolje budite primjer drugim muslimanima. Ovakvim ponašanjem postat ćete na kraju Palestina.
Hoće l\' se sastat i sa Zlajogluom? On kaže da je SDP i stranka Hrvata?! Hihihi...
Žena je u radnoj posjeti HercegBosni!
Nadam se da je dosla da umiri Hrvate! Kad bi sastavili tim od 11 igraca od cijele teritorije BIH njih 1.5 bi bilo Hrvati 4 bi bilo Srba a 5.5 bi bili Bosnjaci. A samo je jedan DZEKO!
Apsolutno sam miran ;)
-Ovdje sve brisu ,nema ovdje demokratije na ovom portalu.....!Ovdje sve -BANUJU.. -idemo na portal (Poskok.info)
Kad sam sinoć gledao onog Banca na našoj TV, pade mi napamet da na INTU vidim o kome se radi i imaš šta viđeti i pročitati. Meni je jasno čiji su i on i Mes_ić izaslanici i špijuni i dok je god njihove perfidne politike u Bosni nema mira i mi Bošnjaci nećemo dobiti ni pedlja suverenog teritorija u BiH. Upamtite i nenasjedajte na zablude o federaciji kao bošnjačkom entitetu. To je projekat za naivne. Bez brzog rješenja nacionalnog pitanja u BiH mi smo neminovni gubitnici. To je znao rahmetli Alija ali znanje i mudrost nije prelazna kategorija. Lagumđija i Bakir očito ucijenjeni plešu po nečijim notama i nastoje zaoštriti situaciju a to nama najmanje paše. Ti_hić je providio da će nas zbog agresivnog odnosa prema Hrvatima odbaciti čitavi svijet, a to je voda na Dod_ikov mlin. Ispadoše Srbi korektniji od nas. Razmislite!
Danas se Džeko probudio u 8 i 30 da bi poslije pojeo dvije hrenovke i pola snite leba. U 10 i 30 je poceo sa treningom. javiti cemo se popodne sa iinformacijama sta je rucao
Dobrodošla
samo nam je jos ona falila
Cuj sastanak u fransiznom centru pored onolikog FISa, gdje ce sletiti na Rostovo
OVO SAMO IMA U BOSNI DA DOĐE NEKO IZ DRUGE DRŽAVE I UČESTVUJE U FORMIRANJU VLASTI U TUDJOJ DRŽAVI: NE KONTAM STVARNO KAKO IM SE TO DOZVOLI. PREDSJEDNIK SUDA BiH- SRBIN PREDSJEDAVAJUĆI VIJEĆA MINISTARA BiH SRBIN PREDSJEDAVAJUĆI PREDSJEDNIŠTVA BiH- SRBIN IMA LI IJEDAN BOŠNJAK ILI HRVAT NEGDJE NA VLASTI U OVOJ DRŽAVI !!!
To je posjeta hdz BiH, a Komšića predstavnika hrvatskog naroda i ne spominje. Da je hdz-ovac prvo bi njemu došla.
ma neka je. puštamo mi da nam dolaze i ostale kurbe, iz Rumunije, Ukrajine...
Hrvoje šuti i ne uzimaj mi Jadranku u ta prljava usta, jesi čuo???? A i nema ti to baš nešto smisla što pričaš.
Nadam se da cete isto pisati i kad dodje danasnji predstavnik visestoljetnog agresora na ove prostore- Davutoglu.