Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjedi u liftu pritišće tipke i prima plaću 1600KM ? I Kažu loše im u grasu, neko radi godinu dana za te pare! Sram da vas bude.
Nemoj tako, dvije su tipke, 'gore' i 'dole', namuči su on, a zarađuje kao hirurg.
sandzacka vanago
na ciglanama je vrijeme stalo prije 20 godina
za ovo su favele elitno naselje
Pa čije su naljepnice po njemu ?
da se osnuje ministarstvo za kose liftove pri kantonalnoj vladi te da se u istom, u najkrace roku, formira 12.eroclana komisija za kosi lift na ciglanama koja ce unajmiti neovisnu firmu za izradu elaborata o mogucoj isplativosti istog i formirati radnu grupu za nadgledanje citavog projekta!
Dzukci retardirani.Kosi lift ima 4 kabine od kojih godinama radi jedna,jedva......Sarajevo 80-tih je superiornije od danasnjeg u svim aspektima.
vjerovatno je ranije stajao natpis: "lift radi"
da nije napisano da je "lift u kvaru" svi bi mislili da besprijekorno funkcionise, takav izvrsan dojam ostavlja enterijer popratnih objekata.
imamo puno nenadleznih ministarstava, sluzbi i agencija na razlicitim nenadleznim nivoima, koji ce rado da istaknu svoju nenadleznost i uputiti znatizeljne na moguce nadlezne na nekom drugom mjestu, gdje ce sa zabrinutoscu da apeluju na eventualne nadlezne da se problem rjesi.
GRASov..lopovska banda!
E, ne stanuju vise tu guzonje iz socijalitickog doba.
Sto ne mogu ovih seljacina sto pisu fol "ruzno naselje" a mogu misliti gdje takvi zive... Evo ja zivim na Ciglanama citav zivot i mogu za to naselje reci da je odlicno, sve ti je pred nosom, do grada pjehe ti treba 5 min, Zetra i Kosevo blizu i tako dalje, jedina zamjerka je ciganija sa Gorice (naselje iznad Ciglana) oni malo kvare naselje jer svi vise po Ciglanama...
Išarano ko strip....a kvadrat nekretnine na ciglanama ko u nekoj svjetskoj metropoli....provala od grada
joj ovaj lift je ko ćat !!!
grasovo je bilo dok je radilo i naplacivalo se, ako nece niko uzecu ja...
hajmo serite po Ciglanama... a 99% masta o stanu tamo... lagano golfovi 2 kada se probudite dizela za 10 km pa u grad... jos je jeftino gorivo pa mozete... alpasino,buca, ilidza, stup,ilijas,... izvinjavam se drugim "sarajevskim" pripizdinama za koje nisam ni cuo...
Ma sta znaju papci... Pusti Boga ti :)
neka hodaju bice zdraviji
Ja drzave i govana?!