Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Vlado Grozni Sta ti znas sta je lift kad se do rodnog sela penjes na magarcu.
joj jest ova zena kreten -.-
http://www.youtube.com/watch?v=LSsNiCyq6Zg&feature=related
a moj kralju mozda je u svakoj religiji koja postuje adama i evu ili kako ih koja vjera kako naziva bili razlicite boje koze, islam bijeli, krscanstvo crni, hinduizam ni vamo ni tamo, aaa stas sad? :D
nije se odavno pojavila neka koza da ocrni nesto u gradu ovo je ispala dobra prilika
\"Naglasila je kako nema nikakve opasnosti za putnike koji koriste lift, jer se i u ovom slučaju pokazalo da sigurnosne kočnice sasvim dobro funkcionišu.\" LOL Drugim rijecima lift je neispravan, al sta se bunite kad imaju sigurnosne kocnice. A sta kobilcino kad kocnica jednom zakaze?
Nisi ti meni ništa dokazao. Postavio si mi pitanje na koje nemam adekvatan odgovor (nisam teolog, a ni naučnik). Nisi ništa dokazivao, niti objasnio sa svoje tačke gledišta. Ako ovakvim pitanjima misliš poljuljat moje vjerovanje nemoj džaba. Jer, pazi, ja ne tvrdim da je religija ispravna kao što ti tvrdiš da nije, pa sam stoga open-minded i čekam neki bolji dokaz postanka svijeta, univerzuma i slično. Do tada vjerujem u Boga. :) S druge strane ti tvrdiš da Boga nema, a dokaza za to nemaš. Čak ni teorija evolucije, da je u potpunosti tačna (a nije) ne dokazuje nepostojanje Boga. Opet ostaje ono ključno pitanje na koje nemate odgovor. Ja ti ne mogu dokazati postojanje Boga, ali ni ti meni ne možeš dokazati njegovo nepostojanje. I tu sva priča završava. Efendiju neću pitat svakako jer efendijama ne idem, možda budem čekao naredno stoljeće, dva, tri, dok vi dokazujete da Tvorac ne postoji. :D
@ampak po meni je logicnije da covjek bude agnostik, nego ateista! usput odakle ova tema na ovom clanku...fkt
religija tvrdi da bog postoji a sa gornjim pitanjem sam ti dokazao da je religija glupost posto je religija nelogicna , padaju i sve njene tvrdnje ukljucujuci i postojanje boga ! nego, pitaj ti efendiju, mozda on ipak zna vise o \"problemu crnaca\", pa mi se opet javi ;-)
Dobro ti je pitanje, moram priznat. Odgovor ne znam (iskreno, nisam se time bavio niti vjerujem da s teološkog aspekta on i postoji osim onog u kontekstu da Bog može šta hoće i kako hoće, no to za nauku nije dovoljno). Nego, vjera u Boga definitivno nije pala. :) Zato što Njegovo nepostojanje još nije dokazano.
@Xampp da je bar jedno od njih bilo crno, sva djeca bi bila crna! valjda toliko ipak znas ?! dakle, pada tvoja famozna religija vec na prvom pitanju ;-)
Da se strpim stoljeće, a vi sad napredni i racionalni, da ne kažem prepametni? :) Btw, gdje piše da su Adam i Eva uopšte i bili bijelci? Možda je jedno bilo bijelo, drugo crno? :)
nego, da i ja tebi postavim jedno pitanje, ako smijem: Bog je, po tvojoj religiji, stvorio Adama i Evu, koji su bili bjelci ! KAKO SU , ONDA, NASTALI CRNCI ????!!!!
@Xampp jel ti to meine vrijedjas kada me nazivas vjernikom ?! naravno da nisam vjernik ... sta je bilo brije velikog praska ?! trebali su nam milenijumi da stvorimo toriju velikog praska pa se strpi jos koje stoljece, stici ce odgovor i na to pitanje ;-)
Koliko sam shvatio iz tvog pisanja ti si vjernik, kršćanin? Inače, ne smatram vas nešto previše racionalnim, odgovore na neka pitanja i dalje čekam (npr. dokaz da Bog ne postoji ili odgovor na pitanje šta je bilo prije Velikog praska).
@@Xampp vjeruj mi, medju vjernicima jako slabo ima pametnog svijeta i uglavnom su to telad nespobna da istinski razmislja vlastitom glavom! medju onima koji vjernike vode, ima lukavijih i okretnijih ali svi oni jako brzo padaju na ispitu racionalnosti upravo zato mi cionisti i vladamo svijetom jer je kod nas racionalnost ubjedljivo na prvom mjestu