Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto danas niste bojkotovali sjednicu? Danas ne smeta Dzaferovic?
Zvizdić je za tebe gospodin par ekselans.
ja sam za tvoju mamu zagondzija par ekselans
ko izet fazlinovic za spomenku haha
A, jes se mali okuražio u svom svome neznanju i gluposti.De nam to pokaži kako ćeš, a da ostaneš živ od tvojih - baš onih koji su ti dali glasove!
Pa da, raspiši opet trezorske zapise u Srbskoj i isplaćujte plate.... E moj ugursuze jedan pitomi...
Naravno da može bez MMF-a kad nemaju Kantona. Kada bi se i u Federaciji ukinuli, moglo bi se
SNSD boljševici su veće smeće od Lenjinovih.
Krajnje je vrijeme da prekinemo sa kreditima MMF-a. Koliko samo treba vremena da se ti isti krediti vrate. Ako nismo sposobni da živimo bez tih kredita, i ne treba da živimo. Ja sam protiv produženja angažmana MMF-a.
Popravi li auto četalju*
Ovo je najveci UBLEHAS u parlamentu
Stasa od.je.bi
Kosarac ti si obicni gurbet, Zvizdicu mozes samo da titras jajca.
Joj moji ste ali vam ipak ebem mater lopovsku cuj moze Dodo bez kredita pa niko nije djete da mu pricas bajke za laku noc mamlaze fujjjj stoko