Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnu i Hercegovinu niko pokorio nije . Ona je nadživjela sve osvajače i agresore već preko 1000 godina . BiH ce i dalje opstati ,to je Božije određenje , neka znaju svi njeni dušmani
Čovjek kad čita sve ove članke u vezi NATO stiče dojam da je BiH nekakva super mocna vojna sila jebes ono Red Army iz Dragon Ball.
Nit se pita Dodik, nit Bakir, a ni najmanje se ne gledaju stavovi entiteta. Ako NATO hoce Bosnu u NATO, ko je taj ko ce ih sprijeciti da to urade? Mile iz Laktasa i mali bh entitet? Smijesno. S druge strane, ako NATO nas ne zeli, odbit ce ANP i tu ce biti tacka na ovu pricu. Bakir ce reci da su uradili sto je do njih bilo, Dodik ce reci da je uspio ono sto je htio.
@Limeta auuu al imas glupavo razmisljsnje,naravno da se pita stavovi u ovoj drzavi,da se pita nato oni bi nas davno kod sebe uvukli ali sad ne mogu Dodo im pravi problem
Vidi ga familiju hebo. Bože što ga u ratu nisam sreo.
@gooUser1567343340 Nisi mogo taxsiro crvenim kombijem po BL prebacivo muslimane na bezbjedno u zemunice.
Gledaj ljudi ove ulizice,noge mu se samo vide iz Dodine guzice😀😀