Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MAP ste potpisali 2009 smrdo, nema nazad piz.a ti materina.Neće entitet ,i to genocidni nametati volju državi .Marš.
A povlačenju iz institucija ni riječi.Što vam je Dodu neko opalio po labrnji,pa vise ne mumlate.
Koga zanima sta ce raditi politicari (al vam je zanimanje) SNSD, SDA ili HDZ, ne palmudite vise i pomozite nesretnim LJUDIMA (ne 'svome narodu') da prozive bar mali dio zivota u radosti ili bar u realnoj nadi za bolje sutra njihovih unuka!!! Ja znam da cete svi vi otici na smetljiste istorije "braneci svoje", ali ja se sve nesto nadam da ce se medju vama naci poneko kome nacionalna histerija jos nije izbrisala pamet. Eto sanse da se spasite, i mi i vi!
taj balkan treba sav zapaliti...hvala Bogu pa sam se izvukao iz te bjede i glupog naroda....
Ma što ti divno pričaš , ma bravo , bravo , Stašice ! A jel te bre , kada tako voliš da je sve po zakunu , da te pitam ; jel po zakonu da se poštuju donesene odluke i zakoni ., npr: zakon o odbrani ...? Ili , jel po zakonu da se ba-ja zakune prilikom ulaska u Predsjedništvo BiH da će poštovati sve zakone i nadležnosti BiH... i bla bla bla , a onda sve radi suprotno...? Jel se tako ponaša ijedan šef države ? Ako imaš primjer , osim ba-jin , molim te ga reci..
@lpgica Željko Komšić se zakleo da će zastupati interese hrvatskog naroda, a od tada je čestitao Kurban Bajram i otišao na komemoraciju Paddyu Ashdownu. Zaobišao je sve komemoracije hrvatskim ratnim žrtvama, a bio je prisutan na svakom odavanju počasti šehidima ARBiH.
Jedva čekam koji su to the novelties of Dodik's production? Gorim od ljubopitljivosti.....
Kriminalac prodaj taj sat sa ruke pa nahrani tu gladnu sirotinju po istoćnoj Hercegovini
ma ko vas Hebe vise.
nas ne zanima sta ces ti u narednim danima...
the đikan
A što se ba lijepo ne odcijepite od Bosne i Hercegovine 😁😁😂. Volja vam samostalno volja se pridružiti Srbiji ili Kosovu. 😂😂😂
SNSD već 20 godina definiše buduće korake pa i dalje vrte u krug..
Ti,Dušanka Majkić,Nikola Špirić pa i Radmanović će uništiti Dodika i SNSD,a Dodik očito slijep,pa neka mu de desi ono što zaslužuje s vakim nakaradnim kadrovima..Ovaj se mali previše kurčevit po Sarajevu i hvali se kako će Dodika gurnuti sa trona ..
Rusi su obećali Beogradu Republiku Srpsku za sto godišnju poslušnost Moskvi. Rusi mogu jednom operacijom izazvati rat u BiH bez problema ako dođe do toga.
@micelarniFatih Mogu rusi i popušiti zajedno sa srbima jer imaju puno neprijatelja .
Klosarac jesta mai dze ba zapelo !?🤣
Čekate uputstva iz BG ili Ruske ambasade za podizvođače radova .