Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šarović za 4 godine uradio za poljoprivrednike iz RS-a i usput i iz FBiH više nego ostali za 20 god. A da možda ti ne želiš bit’ ministar, ja ti ne bih dao dvije ovce da čuvaš, i to nacrtane.
99% Srba samo puši ovu nacionalističku demagogiju dok živi k'o teška fukara. Ništa standard, ništa ekonomija, samo ko je veći Srbin. Hajdučko-jatački mentalitet.
nema veze zato su im zene i sponze jeftine u srbiji.....druze za 50€ jases i dan i noc......peri deri brale.
Rece ovaj mongoloid!
Ja ne razumijem kako ljudi padala na ovu šuplju kad je Radmanović, dok je bio član Predsjedništva, prihvatio i glasao za pristupanje NATO-u. Tada, kao i danas, ništa nije mogao uraditi bez blagoslova svog duhovnog i biološkog oca, Dodika. Pozzz
Kako Dodik samo sakupi likove poput ovog Klošara,Špirića, Majkićke, one Jovanke BROZ...
hahaha...jest nateko
Jos uvijek je vas strah zelene transferzale ..
razumljiva je ova frustracija Srba, 92 nisu bili za to da se BiH odvoji od krnje Yu a drugi, oni brojniji, to izglasase. Sad bi opet oni nesto da bude po njihovoj volji a ovi brojniji bi kontra pa se postavlja pitanje smisla njihovog organizovanja (putem masovnih zlocina i genocida) u posebnu adminstrativnu jedinicu tzv RS
neka Klosarac, popij i ti sta zajedno s Miletom za smirenje, pa nije RS koja je uzgred budi receno genocidom nastala iznad svih na dunjaluku, malo se spustite na zemlju, eto vladaj u RS kad ti je ona prioritet. U drzavi BiH ima jos ljudi.i jos zelja koje treba da se uzmu u obzir a ne samo RS i njen uzor Srbija...a ako je vas stav "ko j**** ostale" e pa onda cemo da se ceramo :)
Šarović je za srpski narod u BiH uradio više nego SDA za bošnjake. Odiše nekim novim tonom, boljim, zdravijim. Gleda na život tu i sad. Tako se i ponaša, umjereno, zrelo i pametno. Shvatio da je život u BiH, a ne u Beogradu.
Je li ovo onaj ratni zločinac?
@atti.crate nije sposoban ni to da bude! covjek je uvlaciguz!
"On je ocijenio da SDS na matrici nekih zapadnih zemalja...", a na kojoj i čijoj je "matrici" tvoj Dodik uzjahao na vlast maymune, i šta je on tada govorio. I da se razumijemo, neće i ne može BiH biti taoc Srbije, skupštine RS-a ili ne znam koga po cijenu rata! Nikad više!
Vrijeme je da neko iz bošnjačke politike lupi šakom od sto i kaže da mi ni u kom slučaju nećemo pratiti politiku genocidne paščadi.
Podbuhli kafanski ostatak neuspjele večeri u kafani Posljednja Šansa. Na to me je asocirala ova rijetko zloćudna faca.
ovaj nije dobar