Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zarobljeni Bosnjaci ko PRVO NISU BILI BORCI...!!! KO DRUGO JADNICI SU BILI ISCRPLJENI, IZGLADNJELI, RANJIVANi, BOLESNI , IZNEMOGLI I BEZ ORUZJA KAD SU IH SERBSKI MONSTRUMI VODLILI NA KLLANJE I UBBIJANJE...!!! ZNACI PO SVEMU SUDECI I SVIM DOKAZIMA SERBI SU BILI SU I OSTAJU GENOCIDNI MONSTRUMI- VAMPIRI I KRVOLOCI...!!! STO PODRZAUMJEVA DA SU ONI SPREMNI SUTRA POCINITI ISTO...!!! I Takve serbske monstrume-vampire i genocidase EU-a hoce INTEGRISATI...?!!! JADNI I BIJEDNI serbi, ZAR SE NAKAD NISTE POGLEDALI U OGLEDALO KO STE...?!!!
@ tambura 22.11.2011. u 20:22 LAZNA TAMBURO Zivotinjo jedna serbska krvolocna, i ZVJER JE COVJEK ZA VAS MONSTRUME SERBE...!!! Bijedo krvolocna serbska vampirska, SJEME VAM SE ZATRLO za sva vremena, da bi svi na Balkanu NAPOKON mogli zivjeti normano i u miru...!!!
Eto covjek rece lijepo sta je sam uradio a Dodo kaze da to njegova vojska nije nikada radila i da se ovako sto nikada nije desilo. Samo ovo svjedocenje bi trebalo bitno dostupn o u Hagu gdje se sudi njegovom doci Kardzicu.
POKLOPITE SE UŠIMA TURCI
\"... kratkim rafalima iz pistolja...\" ... jes, jes, \'oce to ... pouzdan svjedok, sve mu treba vjerovat\' :)
Uzas. Alija ih izdo ovi katili pobili. Nema ovozemaljskog suda i kazne koja bi ovo kazniti mogla al ima sud Boziji i onako su ovo prolazni svjetovi
Sjasi stog brdskog konja, s Ade ciganlije, dra*za ti se penje na grbacu, sidji dok je jos vrijeme, srbendo genocidna, patoloska kolektivna srbohalucinacija ideologije velikosrbizma.Sikter!
ampak ti si obični šupkoljubac, želim, da ti drvo zekum bude hrana...
Najviše zločinaca zna se ko su. A najveći su oni koji su sa tobom dijelili radno mjesto, komšiluk, zajedno sa tobom jeli i pili a spremali se da ti zabiju nož u leđa.
i eto vam čafiri pa vi psujte Mevlida a zaboravljate , pogani jedna, šta je vla.--hinje radilo Muslimanima. o čafiri, prokleti bili i vi i vaša pokoljena do smaka svijeta za zlo koje nanostie vjernicima
U pravu si - zlocine su cinile sve tri strane. Ali nemoj zaboraviti da su Srbi poceli i da su oni pocinili genocid a drugi nisu. Ja ti garantujem da aki ti i zaboravis takve \"sitnice\" - moj narod i nasa djeca necemo......
Murate , Šabane . Nemoj to raditi
Nadam se da rata neće biti, ali ako ga bude baš će jednog nazovi naroda nestati. Znam da bi se naši VUKOVI borili i sve povaljali (i staro i mlado).
Naslov treba biti ovakav \"Svi serbi su učestvovali u strijeljanju na Branjevu\". Mislim da je tako tačnije.
koji oprostaj - nikada za nikada pa makar se i deseta generacija razracunala. Ko zeli da oprosti a ne zaboravi bez osvete za ovo zasluzuje da mu najmiliji nagrbuse vise od ovih srpskih zivotinja.