Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA SAD NEK NEKO NEGIRA DA SERBI NISU GENOCIDAN NAROD I PATOLOSKI MONSTRUM UBBICE..?!!! Za ovo nema OPRAVDANJA ni ZABORAVA...!!! Serbi, sjeme vam se zatrlo...!!!
Vidim da imas dobru taktiku da ubjedis kako si mucenik i pacenik, kao da nas nema takvih na stotine hiljada. sto se \"svetski\" tice, mozda bi malo trebo ponoviti gramatiku bosanskog. Sto se pak mucenja tice, ti si izmucen dovoljno mentalno, ja nemam ni potrebe ni namjere niti bi iz humanih razloga. ali sta bi ti ja sigurno uradio je ovo: \"ja bi te spakovao u avion i gurnuo sa padobranom iznad afganistana sa dozivotnom zabranom da se vratis u BiH. Ostao bi automatski bez drzavljanstva i sve veze sa BiH jer se ocigledno ne osjecas bosancem i hercegovcem vec nekim teroristom koji je dosao ovde da zavadja narode\". Ti si izdajnik svoga. Ti i te tvoje bradate spodobe sa kratkim pantolama bi preko noci nestale, ovako ili onako, sam da se da primjer drugima koji planiraju da budu uvezeni ovde u BiH.
Onaj WWII u kojem ste do Bozica \'42 ubili 100.000 Bosnjaka u Istocnoj Bosni i protjerali 250.000?! Trebamo li se i mi za to svetiti? Kod vas je uvijek bilo tako, niste smjeli Hrvatima, pa onda Bosnjacima, jer i njih je dosta vjerno Hrvatima. Ali ti muslimani, mahom civili, iz istocne Bosne nisu bili krivi za nedjela ustassa po Kraini. Ne tvrdim da niste vi stradali u WWII, jeste mnogo, ali takodjer mnogo manje ste vi od nase ruke stradali, nego mi od vase. 8% Bosnjaka je u WWII stradalo, najvise od vase ruke. Srba je ukupno procenat - 2 manje stradalo no Bosnjaka, ali su Srbi u apsolutnom broju naravno jako mnogobrojniji u zrtvama (vas je bilo vise i u svim djeovima NDH, nas manje i samo u Bosni)
Samo da se nas*erem DZIHADBOSNI.!!! Ti si Bosanac isto KO STO JE SRBIN COVJEK.!!!!! Budalo jedna srpska, placenik koji glumi Bosanca.!!!!
Zaboravih da na ovom portalu treba pljuvati po Srbima pa da komentar prodje ,nista objektivno izvinite tupavci pogrijesih.
@dzihadbosna shvtas li ti da mi jos vama nismo sve vratili za 2. svjetski rat?
SVI SU ONI ISTI , SVI SU ONI KRIVI !!!! BOLESNA NACIJA 1000 x DOKAZANO !!!! ČAK I ONI ŠTO NISU NOSILI ORUŽJE (neke žene i mala djeca) PLJAČKALI SU NAŠE KUĆE I STANOVE !!!!!!!!!!! Jednom ubica - uvijek ubica ; jednom lopov - uvijek lopov ;
za Sarajevo-x Poserem ti se na taj automat koji odbacuje komentare .
Razlika izmedju muslimana i hriscana je kao dan i noc.
deseti diverzantski vod u postotcima multietničan isto koliko i tzv. armija bih.
I sada se pojavljuju revizionisti, snimaju filmove o tome kako je Srebrenica mit, kako je to laz kako ovo kako ono....Za mene su ti sto to rade, dakle da budem jasan radi se o potkupljenim ljudima od strane Srbije, oni su gori od ovih sto su u.b.i.j.a.l.i. Uzas, strasno, covjek ne moze ni da zamisli taj uzas kroz koji su prosli ni krivi ni duzni ljudi, civili, samo zato da bi se stvorila neka prokleta cista teritorija. Srebrenica se ne smije zaboraviti nikada, nikada, do kraja svijeta.
\'\'Ti si dokaz da su srbi bili u pravu m.a.jmune\'\' imaš li ti kakvih jačih argumenata osim tog dječijeg \'\'majmune, gluppane itd\'\' !? ti si samo dokaz koliko sam ja upravu, jer to tvoje \'\'srbi su bili u pravu\'\' govori koliki si ti krstaški genocidaš koji bi mene moju porodicu kad bismo ti dopali šaka opet mučio, zlostavljao, kuću mi zapalio i ja bih najvjerovatnije završio sa porodicom u nekoj masovnoj grobnici ! meni ne trebaju integracije sa vama krstašima ( kažem da si krstaš jer na jednom mjestu kažeš \'\'svetski\'\' što će reći da si vjerovatno neki Srbin koji se fura na Srbe iz Srbij i ekavicu ) ako si pak bošnjak onda te iskreno žalim, jer još uvijek nisi svjestan onoga kroz šta je naš jadni napaćeni narod prošao! a i kako bi, kad si vjerovatno bio negjde daleko u Europi, na mirnom i sigurnom mjestu daleko od bosanskog pakla i bosanskih mučilišta ! meni ne trebaju integracije sa krstašima koji su 4 godine gledali kako moj narod pati i bili saučesnici u tome!
svaka ti je na mjestu brate
ti i takvi kao ti, vama nije BiH u srcu vec arapi. takvi kao ti su prodali BiH, nacinili ovaj napacen bosnjacki narod onim sto nikad nije bio a u skoroj buducnosti cemo i vidjeti vise. Ti si dokaz da su srbi bili u pravu m.a.jmune. Nama treba inteligencija, a ne g.lup.ani poput takvih. Nama trebaju ljudi koji ce nas staviti u svetske medije po pozitivnim akcijama, dostignucima, naukom, doprinosom a ne takvi koji nas ulistavaju medju teroriste. Nama trebaju objekti od kulturnog, historijskog, naucnog znacaja, a ne vase djamije stipendirane od strane vehabija i slicnih. Takvi kao ti su unistili bosnjake, samo bud.ale to ne kontaju.
ok, šta onda pre.dlažete ?da ih možda poz.ovemo sljedeći baj.ram na bak.lavu i halvu?a neki sljedeći rat oni bi nas opet k.l.a.l.i, zatvarali u log.ore u kojima bi nas mu.čili, u koji.ma bi tjerali oc.a i ma.jku da gle.daju kako im sil.uju 14 god.išnju kće.rku!u lo.g.ore u kojima bi tjerali oc.a i sin.a da čine međusobno or.a.lni se.x ! kao što su činili nekim zatv.orenim Zvorničanima ! u logorima u kojima su urezivali krstove po tijelu a zatim rane posipali solju kao što su radili zatvorenicima u Bratuncu ! u logore u kojima bi ljude izgladnjivali do sm.rti pa bi bili hodajući živi kosturi kao što su činili u Omarskoj Manjači i Keratermu ! da opet dopustimo da nam neki Lukići pale žene i djecu u kućama !? da opet dopustimo da nas k.o.lju ko stoku i ovce !? jel to želite?
I ti bosanac sa tim nikom. Sramota za sve nas!