Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko nece 500€ platu, pasos i fataj se njemacke
Možda, kad bi ljekarima bile veće plate i bolji radni uvjeti i ne bi bilo korupcije. Redovan studij - 6 godina + specijalizacija 2-4 godine. ( s tim da u ovom roku medicinu završi i specijalizira oko 8 - 10 % studenata) Prosječna neto plata obicnog ljekara 1100 KM, specijaliste, ovisno o specijalizaciji 1500 - 1900 KM. S druge strane, uposlenici telecoma, elektroprivrede, razni nivoi vlasti imaju daleko veća primanja s daleko nižim akademskim zvanjem i uzeti ću sebi za pravo, s daleko, daleko manje rada.
Doktori s čak razvili posebnu tehniku uzimanja koverte, akoje u stojecem polozaju napravi polukrug u mjestu za to vrijeme kovertu stavi u džep. Ako sjedi za stolom otvoti laticu i samo je smahne sa dole da padne XD
JA DRŽAVE I GOVANA
zelim vam dobar i uspjesan rad!!! oprostite mi, JA sam PESIMISTA