Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"davno" reče naša draga WHO: "testirajte, testirajte, testirajte". jer, ako testiraš, korone ima. ako ne testiraš, korone nema. tako je i sa svim drugim virusima. samo što je ovaj, eto, poslužio za globalnu šaradu i obmanu...
Čekajte, zar većina nije vapila za testovima? Sad od jednom ne treba testirati? Jedini problem je što naš narod nema pojma ni o čemu, samo zna kakiti po komentarima.
@hamo... da, kao npr. ti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
virus ce odraditi svoje ....sa ili bez restrikcija i nece nestati ....kao i svaki drugi virus (gripa)
sta nas ba strasite, dosta je bilo belaja, ostalom hebe mi se, ja nemrem vise
Odcjepiti Krajinu ,vidiš da nas truje 😉🤣
jel istina za glavnu sestru sa pedijatrije u ukcs?
Kakva ba korona vise mora se zivjeti
Hajde sada opet oni koji kazu....ma nema, ma nije, ma neka otvore kafane...MA NEMA I MA NIJE. Opustili se, iz Republike Srpske dolaze u Sa na posao, vjerski praznici, dolasci iz inostranstva. Ama jesmo li bagra jesmo, jer ko ce normalnoj osobi objasniti da cuva sebe i oko sebe. Hajde opet teoreticari zavjere....jel nema...a jos da se testira..Pravimo se pametni, i evo.
Počelo je nista opet maske nositi
Ovi sa Klix-a i retestirane ubrajaju i dodaju ponovo. Fino pisete u tekstu 6 novooboljelih i 1 retestiran pozitivno i pisete u toj vasoj statiatici 7. Nije neka razlika al to non stop radite. Smijeni ste vi novinarcici.
Ukinuti nargile pod hitno, i vratiti mjere zabrane sjedenja unutar kafića, ne poštuje se socijalna distanca ne nose se maske, svadbe u veliko idu, derneci sa velikim brojem ljudi. Reagovati na vrijeme.
Opomena "bila "ali jezici sa pokvarenim govorom spustice nebo na "zemlju". Bio ne bio,.ovaj "virus" kontrolisace zivot ljudi na "zemlji". Pricate sve crno ,ogovarate,nista be valja. NECE NI VALJATI BUDITE SIGURNI!!!!!
sva sreća imamo 280 respiratora (dupli, top ponuda) , i bruku onih maski po 25 KM/komad
a pmf drži ispite na fakultetu i dovodi pola države u jednu učionicu
@baksuzlija a pravni online ko i ekonomija i ostali faxkulteti
jednostavno moramo shvatiti da je Corona kao gripa i nauciti zivjeti s njom . Mi je izolacijom mozemo samo usporiti i nista vise
Kakva korona, ekonosmka kriza ce biti problem, ali izvuci cemo se nekako
E,jesu vam labrnje lazovske navukle i jos ce nam namjerno navuci "coronu"..Samo ae vi hvalite da je Sarajevo primjer drugima,pa ce mo u svakom parku ,trznom centru,svakoj klupi "posijati virus"...Mi zaboravljamo ko je oko nas..Nisu oni sto nas vole siguran sam 100%.
Prodajem brašno tip 400!